(P)inspiration: winter

15:00:00

Ik heb een leuke (P)inspiration voor jullie, deze keer krijg je winter sfeerfoto' te zien.  Hierboven zie je vuurwerk: een van de leukste dingen van de feestdagen. 


Nieuwjaar hoort uiteraard ook bij de feestdagen. Vooral het vuurwerk vind ik leuk maar ook het gezellig samen zijn met de familie.  

En natuurlijk kan kerstmis niet ontbreken. Dit is zonder twijfel mijn favoriete feestdag. Lekker samen zijn met de familie, lekker eten en cadeautjes krijgen. Bij kerstmis hoort een boom en veel kerst versiering en dat brengt heel veel gezelligheid in een huis. Mijn mama is echt een held met de versiering, het ziet er elk jaar weer super uit!  

Schaatsen is een leuke bezigheid tijdens de winter. Ik kan het wel totaal niet maar het is wel leuk om te doen. 

Na zo'n koude activiteit hoort gewoon een warme choco. Hier is deze lekker afgewerkt met slagroom en marshmallows. Klik hier voor een leuk recept voor de lekkerste warme choco! (naar beneden scrollen voor het recept)


Hier heb je een leuke decoratie tip. Als je kerstlampjes hebt die niet meer werken, dan moet je ze in lijm en glitter doppen. Dit is een hele leuke manier om je huis te decoreren met kerstmis. 

Hier zie je leuke sfeerfoto's. Deze doen mij helemaal in de winter sfeer komen. Hoewel we op dit moment een heel zachte winter hebben, hoort sneeuw toch wel bij de winter. 

 
En wie sneeuw zegt, zegt natuurlijk ook sneeuwmannen. Dit is een hele leuke bezigheid voor kinderen tijdens de winter. Ik heb dit als kind heel vaak gedaan, maar die van mij zagen er nooit zo goed uit als bovenstaande foto. Ook leuk om met sneeuw te doen, is sneeuwballen gevecht te organiseren met vrienden. 

Nog een mooie foto van nieuwjaar. Dit geeft het voornaamste weer van nieuwjaar: het aftellen en het vieren van het nieuwe jaar.  


 Hier zien jullie enkele dieren in de sneeuw. Links een uil, die mij aan Harry Potter doet denken en recht een ongelooflijke schattige pinguïn.  

Hier zie je een mooie winterroos. 

En tot slot een zwaan in een winter omgeving, dit is zo'n mooie foto. 

Hopelijk hebben deze foto's bij jullie ook het wintergevoel aangewakkerd! Welk feestdag vinden  jullie de leukste? 

Rosalie
X-

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me