Essence lipsticks: 04 on the catwalk! en 13 love me

16:00:00

Ik heb onlangs deze lipsticks van Essence gekocht. Ik heb de kleuren 04 On the catwalk! en 13 Love me gekozen. Het zijn 2 kleuren die iedereen staan. Klik verder voor swatches van de lipsticks. 
13 Love me - 04 On the catwalk! 

Hier zie je hoeveel kleur de lipstick afgeeft, dit is met er 1 keer over te gaan. Op de foto komen de kleuren niet tot zijn recht, in het echt zijn ze veel feller van kleur. Maar op de lippen zie je dat beter. 

 
13 - Love me

Dit is een lekker felle kleur roze. De kleur is heel draagbaar en staa  heel mooi. Dit is mijn nieuwe favoriete kleur. 


04 - On the catwalk!

Deze is een felle rode kleur. De kleur is in het echt nog feller dan op de foto. Deze heeft net als de andere kleur een glanzende finish. 

Beide lipsticks vind ik heel mooi en heel draagbaar. Ze smeren goed uit en voelen lekker aan op de lippen. De lipsticks zijn wel niet long lasting, ze blijven een paar uur goed zitten en moeten dan bijgewerkt worden. 

Beide lipsticks kosten slechts €2,29 per stuk. Lekker goedkoop! Voor deze prijs moet je ze niet laten. Essence is te koop bij Kruidvat. Ik zou deze lipsticks zeker aanraden. 

Wat vinden jullie van de lipsticks van Essence? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me