Komt er een primark naar Hasselt?

15:00:00


Volgens bronnen bij het Hasseltse stadsbestuur is het waarschijnlijk dat Primark een vestiging zal openen in het centrum van Hasselt.

Primark zou zijn oog hebben laten vallen op een locatie tussen de Demerstraat en het Molenpoortplein, waar de ondergrondse parkeergarage is.

In België heeft het bedrijf 1 vestiging, met name in Luik. Maar daar komt dit jaar nog een vestiging in Brussel bij en nu ook in Hasselt. Hasselt zou dus de eerste winkel in Vlaanderen kunnen worden. In totaal heeft Primark in heel europa 268 winkels.

Ik hoop dat dit waar is, ik heb dit gelezen in het belang van Limburg.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me