Mijn yves rocher bestelling!

15:00:00

Zondag avond heb ik een bestelling geplaatst bij Yves Rocher en 2 dagen later is het pakketje al aangekomen! Dat is super snel! Op bovenstaande foto zie je alles wat ik gekocht heb, om te zien wat ik heb gekocht moet je verder lezen.
 
Als eerste heb ik deze gel créme met een intense 24 uur hydraterend effect gekocht. Ik hoop dat deze mij goed gaat bevallen. 

 Als volgende heb ik een 3 minuten gezichtsmasker gekocht.  In 3 minuten zou dit masker een verkoelend effect geven. Ik heb 1 van deze twee gekocht de andere heb ik als verassingcadeau gekregen. 

Ook heb ik een oogpotlood met een intense zwarte kleur gekocht. Ik heb van diverse mensen gehoord dat de oogpotloden van YR goed werken. Daarom heb ik deze gekocht omdat ik het zelf ook eens wou proberen. 

Dit waren alle spullen die ik gekocht heb, nu de dingen die ik er als cadeau bijgekregen heb. 
 
Een arganbalsem gemaakt van arganolie. Van arganolie heb ik de laatste tijd veel gehoord en het zou super werken op de huid, tijd om dat zelf ook eens te testen! 

 
Dit hoorde ook bij mijn verrassingscadeau (samen met de gezichtsmasker) een anti-vermoeidheid kuur voor de huid. Dit is niet echt geschikt voor mij, maar ik kan het altijd cadeau doen aan iemand die er wel wat aan heeft! 

Dit was mijn bestelling van YR samen met alle bijhorende gratis spullen. Van de meeste komen er nog een review online! 

Wat vinden jullie van Yves Rocher?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me