Sleek lippenstift: barely there

15:00:00


Ik heb een tijdje geleden mijn eerste sleek lipstick gekocht. Sleek kende ik al door  hun oogschaduw paletten maar ik had nog nooit een lipstick van sleek geprobeerd.  Ik heb de lipstick in de kleur barely there dit is een nude kleur. Kijk verder voor swatches en een review. 

Hier zie je de lippenstift op mijn hand, je ziet dat het een bruine kleur is die redelijk goed gepigmenteerd is. Op mijn lippen heeftBarely there een glanzende finish, op mijn hand zie je dit niet erg duidelijk maar op de lippen wel. Hier zie je wel al duidelijk hoeveel pigment deze lipstick afgeeft. 


Zo ziet de lippenstift er uit op mijn lippen, op mijn lippen is een nude kleur met een roze ondertoon. Ik vind dit persoonlijk een heel mooie kleur.  De lippenstift smeert makkelijk uit en geeft in 1 keer heel veel pigment af.  De lippenstift voelt goed aan op de lippen, soort van hydraterend. De lippenstift blijft lang zitten en een drankje en een hapje overleeft hij. Maar  na een maaltijd moet je hem wel bijwerken. 

Ik ben echt fan van deze lippenstift, hij is goed gepigmenteerd, voelt goed aan op de lippen, blijft relatief lang zitten en is niet duur. 

De lipsticks van sleek bestaan in 20 verschillende kleuren en kosten €5,99 per stuk. 

Hebben jullie al producten van sleek geprobeerd?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me