Yves Rocher: 14 framboos lipstick

15:00:00

Ik ben al lang fan van de YR producten maar ik heb nog nooit hun make-up getest. Ik was wel benieuwd naar hoe de producten mij bevallen. Ik heb gekozen om als eerst een lipstick te testen. Ik koos voor de kleur 14 framboos. Klik verder om de swatches te zien. 

De verpakking ziet er heel mooi uit, hij bestaat uit een witte huls met paarse bodem. Dit is een opvallende verpakking, zo valt hij lekker snel op in je stash. 

Hier zie je mijn lippen voor en na. De lipstick geeft veel kleur af en heeft een mooie glans. Ik ben grote fan van deze kleur.  

Deze lipstick geeft veel kleur af, blijft lang zitten en geeft niet af. Hij kost €8,50 voor 3,5 gram. Je kan deze online of in de winkel kopen. Deze lipstick vind ik een echte aanrader en zou ik zeker nog eens kopen. Hij is beschikbaar in 12 verschillende kleuren. 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me