Anti-pluis crème van Schwarzkopf: review!

15:00:00


Van het moment dat het buiten vochtig is begint mijn haar te pluizen. Onlangs zag ik deze anti-pluis crème van Schwarzkopf staan in de kruidvat. Zou het wat zijn? Kijk verder voor mijn bevindingen .


De crème werkt met een pomp systeem waarbij je de fles ook kan sluiten, je draait de dop gewoon naar de zijkant. Met 1 druk op de pomp komt deze hoeveelheid er uit wat voor mij genoeg is voor mijn haar. Ter vergelijking voor jullie: ik heb haar tot net onder mijn schouders.

Je moet de crème in je handdoek droge haar doen en dan laten intrekken. De crème moet je zien als een leave in conditioner.

Deze versie is de Repair & Care versie en bevat daarom veel voedende bestanddelen. Zo zit er sheabutter & kokos-extracten in. Deze ingrediënten herstellen het haar van binnenuit door gericht, beschadigde delen te herstructureren.

Sinds ik deze crème gebruik voelt mijn haar zachter aan en ziet hij er ook beter uit. Ook pluist hij minder. Ik ben heel tevreden over deze crème en zou hem ook opnieuw kopen.

Deze crème is te koop bij de drogisterij en kost €3,29.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me