Catrice eyelinerpen: review

15:00:00

Afbeeldingsresultaat voor catrice eyeliner pen

In mijn eeuwige zoektocht naar de perfect eyeliner ben ik deze keer terecht gekomen bij de eyeliner pen van Catrice. Zou dit product wat zijn? Kijk verder voor de review!

Op de foto heb ik swatches gemaakt van de eyeliner. Ik ben bij deze swatches begonnen met vanonder 1 lijntje te trekken en de kleur viel tegen, zoals je op de foto ziet is hij eerder licht grijs dan zwart.

Daarboven heb ik een lijntje getrokken en er nog een keer overgegaan. Dit maakte hem donkerder maar nog niet zwart. Daarom heb ik er nog een lijntje boven getrokken en ben daar 2 keer overheen gegaan. Deze is wel zwart (of wat er voor de eyeliner voor zwart moet doorgaan).

Heel boven heb ik nog een lijn getrokken, hier heb ik harder op de pen geduwd wat het lijntje in 1 keer goed donker maakte. Maar dit gaf ook een dikker lijntje.

Ik vind dit niet echt geen goede eyeliner pen. Wat op mijn hand nog lukte om er verschillende keren over dezelfde lijn te gaan, lukte bij mijn ogen totaal niet! Daarvoor moet je al een heel stabiele hand hebben.

Deze eyeliner is te koop bij Kruidvat & De trekpleister voor €2,99 en is beschikbaar in 4 kleuren.

Kopen als je:
- een grijze eyeliner wilt
- dikke lijntje boven je ogen mooi vindt

Skippen als je:
- op zoek bent naar een eyeliner die goed werkt

 Zou ik dit opnieuw kopen? neen

Hebben jullie al de perfecte eyeliner gevonden?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me