Essence nail art stampy set

15:00:00


Onlangs zag ik bij het essence schap deze nail art stampy set. Deze set bestaat uit een plaatje met 9 designs, 1 stempelaar en 1 scraper. Is het wat?


Hier zie je alle producten apart liggen. Rechts vanonder ligt het sjabloom, waar een beschermfolie op zit. Je hebt verschillende designs waaronder een hartje, vlinder, strikje, bloemetjes, zonnetje en 2 x hartjes. 

 Hier zie je nog eens alle designs


Op de achterkant staat de uitleg hoe je de stampy set moet gebruiken. Om te beginnen moet je nagellak in het design dat je gekozen hebt doen. Hierna moet je met de scraper al de overtollige nagellak afscrapen. Nadien moet je met de stempelaar van links naar rechts over het design gaan. (Als een rollende beweging). Dan moet je met de stempelaar via een van rechts naar links beweging over de nagel gaan. 

Stap 1

Als je met de scraper er over veegt ziet het er zo uit. (stap 2)

Hier heb ik het design op mijn nagel gedaan. Je moet hiermee goed opletten dat je design goed op je nagels doet. (m.a.w. dat je de stempel met het design goed op de nagel zet!) 
Het is een beetje oefenen om deze stempel set te gebruiken maar als je het eenmaal doorhebt, is het makkelijk in gebruik! 

Dit is een goede stempel set: het is makkelijk in gebruik en heeft mooie designs. Enkel de 2 grootste designs (links van onder) zijn te groot voor op je nagels te zetten. Wat een klein nadeel is. Voor de rest werkt hij prima en doet 'ie wat hij moet doen!

Een tip: hou nailpolish remover bij de hand, zodat je de set kan schoonmaken nadat je hem gebruikt hebt! 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me