How to: gevlochten dot

15:00:00


Ik heb een zeer fashionable dot gevonden die lang houdt. De techniek heeft wel een tijdje nodig om helemaal onder de knie te hebben. Maar als je het eenmaal kan, dan krijg je dit prachtig resultaat.


Wat heb je allemaal nodig om deze dot te maken?

■ Haar speldjes
■ Haarspray
■ Haarborstel
■ Elastiekjes

Hoe maak je deze vlecht nu?


Hoofd naar voren buigen

Stap 1: Buig je hoofd naar voren (zoals je op de foto ziet) en kam nu je haar. Doe een beetje mousse in je haar zodat het in model blijft.

Stap 2: Neem een pluk haar van de onderkant en verdeel dat plukje in 3 stukken. Nu begint de moeilijkste stap. We beginnen nu ondersteboven te vlechten. Bij iedere beweging pak je een plukje haar en voeg je dat bij de rest. (Een Franse vlecht onderste boven eigenlijk) Zorg wel dat je vlecht strak genoeg zit om het gewenste effect te krijgen.

Stap 3: Blijf verder vlechten tot je aan de bovenkant van je hooft bent gekomen. Maak daar de vlecht vast met een elastiekje. Nu moet het lijken alsof je een hele hoge staart bovenop je hoofd hebt staan.

Stap 4: Nu maak je gewoon een dot. Om zeker te zijn dat onze dot op zijn plaats blijft zitten, beveiligen we ze met enkele schuifspeldjes. Dan nog eens goed sprayen met de haarlak.

Et voilà!

Wat vinden jullie van deze dot?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me