Nagelart: galaxy nagels

15:00:00

Afbeeldingsresultaat voor galaxy nails
Wat dacht je van het hele sterrenstelsel op je nagels? Galaxy nagels zijn super gemakkelijk te maken en zien er ongelooflijk cool uit. Bovendien heb je voor deze nagelart niet veel nodig. 

Wat heb je nodig voor deze nailart? 
- zwarte nagellak
- witte nagellak
- gele nagellak
- groene nagellak
- donkerblauwe nagellak

Hoe maakt je deze nailart?

1. Lak je nagels in een donkere kleur, bij voorkeur zwart.

2. Scheur een stukje van een make-upsponsje. Je kunt eventueel ook een watje gebruiken. Dep vervolgens met een sponsje witte nagellak op de nagel, dit kan in het midden of aan een zijkant, het maakt eigenlijk niet uit waar zolang je het maar mooi vind. Maak een witte streep, dit vormt de basis van deze nailart. Laat dit goed drogen. 

3. Breng nu met een sponsje gele nagellak aan over de witte streep heen. Laat dit drogen en doe hetzelfde hierna met de groene nagellak.

4. Breng nu aan de buitenrand van de witte streep donkerblauwe nagellak aan, doe dit een beetje smudgy ga zowel over de witte als over de zwarte nagellak.

5. Neem nu een tandenstoker en dep deze in de witte nagellak en zet puntjes over de hele nagel. Dit zijn dan de sterren.

6. Nu maak je de nailart af door met een doorschijnende glitterlak over de hele nagel te gaan, nadien kan je er nog over gaan met een glanzende top coat.

Tip : Je kunt ook andere kleuren gebruiken. (zie bijvoorbeeld foto's beneden)
Bij deze versie beginnen ze met zwarte nagellak, daarna maken ze een streep met groene nagellak. Hierover doen ze dan roze en blauwe nagellak, en dan werken ze af met glitter nagellak. 

Wat vind je van deze nailart? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me