Smokey eyes voor lichte ogen

06:00:00

aa


Mary-Kate en Ashley Olsen hebben een doordringende blik en weten hoe ze die het best in de verf zetten. Met onderstaande tutorial creëer je hun typische make-up look.


De blikvanger van deze look is oogschaduw. Voor het beste resultaat begin je met een primer op de oogleden. Breng dan een stevige basislaag aan in een bruine kleur met rode ondertonen. Werk naar buiten toe in een afgeronde ovaalvorm.
Verzacht de randen door de kleur te vervagen met een schoon kwastje. Breng dezelfde kleur aan op de onderste wimperlijn. Vervaag opnieuw tot je tevreden bent met de intensiteit. Met een donkerbruin oogpotlood geef je je ogen wat meer definitie.

Trek een lijntje met het potlood onder en boven het oog, zo dicht mogelijk bij de wimpers en in de waterlijn. Om af te werken kan je met een koele bruintint nog eens langs de randen borstelen, dat verzacht de rode tonen als die nog wat te intens lijken.
Werk de oogmake-up af met zwarte mascara. Gebruik ten slotte een asbruine contourkleur onder de jukbeenderen en een bruinroze lipstick voor de typische Olsen-look. Afronden doe je met glanzende lipgloss die je in het centrum van de lippen dept, voor een voller effect.

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me