Garnier Hydra match!

15:00:00


Ik ben al een tijdje de hydra match dagcrème van Garnier aan het testen. Hoe bevalt het product mij? Lees verder voor de review!

Eerst wat meer over het product. Het hydra match gamma van Garnier bestaat uit 4 hydraterende crèmes voor de 4 verschillende huidtypes. Ook bevat elke crème ook een andere extract. Deze crèmes beloven allemaal een 24 uur hydratatie.

Even de verschillende soorten crèmes overlopen. Elke crème heeft zijn eigen kleur gekregen wat een leuk element is.

Bron; garnier

De roze Hydra Match is voor een droge tot zeer droge huid. De substantie bestaat uit een voedende balsem met een geurtje van Camellia Olie. Deze crème voedt en verzacht de huid.


De blauwe variant is voor de normale tot gemengde huid. Dit is een gewone hydraterende crème met extracten van Blauwe Lotus. Het herstelt de huid, maakt de huid glad en geeft bovendien een verfrissend gevoel.


De groene Hydra Match is voor een gemengde tot vette huid. In dit potje vind je een soort van sorbet terug die je huid vooral matteert en egaliseert zodat de glimmende zones in het gezicht aangepakt worden. De sorbet bestaat uit extracten van Groene Thee.


Als laatste dan de oranje variant, die ik zelf kocht. Deze is voor de vermoeide tot vale huid. Het bestaat uit een gelsubstantie die de huid energie geeft en laat stralen. Het geeft een verfrissend gevoel voor de huid. Deze oranje variant bestaat uit extracten van Hibiscus Bloem.Bij mijn huidtype past de groene crème het beste, het is ook deze crème die ik de afgelopen tijd heb getest. De crème is heel luchtig en trekt snel in de huid. De crème is heel makkelijk uit smeerbaar en je hebt weinig product nodig voor je hele gezicht. De crème is licht geparfumeerd.

Nu ik de crème een tijdje heb getest merk ik dat mijn huid goed gehydrateerd is, minder snel glanst en matter is. Wel geeft de crème me geen 24 uur hydratatie, hij blijft wel een 10 tal uur goed op zijn plaatst zitten.

Ik ben heel enthousiast over deze crème! Deze crème werkt goed en is zuinig in gebruik. Ik zou zeker deze crème opnieuw kopen!

Deze crèmes zijn te koop bij kruidvat voor €5,99.

Welke dagcrème gebruiken jullie?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me