Max factor waterproof gelliner

15:00:00


Ik ben onlangs naar de action geweest en heb weer wat spulletjes gekocht waaronder dit waterproof gelliner setje van max factor. In dit setje zit de gelliner een een kwastje. Deze set kost € 0,98. Hoe bevalt deze gelliner mij?

Zo ziet het setje er uit, het ziet er vrij strak uit. Het ziet er in het echt pik zwart uit. Als je het borsteltje vast pakt, voel je meteen dat de haren vrij zacht zijn, wat niet echt ideaal is om een strak lijntje mee te maken.

Hier heb ik even een lijntje op mijn arm gemaakt, dit is gewoon in 1 keer gemaakt. Dit heb ik gedaan om de waterproofheid te testen. Deze gelliner heeft het onder stromende water overleefd. Ook heb ik nadien best wel goed moeten scrobben met make up remover om deze weg te halen. Dus hij is echt waterproof.

 Maar hoe ziet het er uit op mijn oog?


Sorry voor de wazige foto, al mijn foto's waren wazig uit gevallen. Maar je kan wel zien hoe het eruit ziet op het oog, een lijntje trekken met het kwastje was niet gemakkelijk omdat het geen goed kwastje was. Hij is te flexibel, voor een eyelinerkwastje moet het een hard kwastje zijn. Ook na een klein streepje te trekken beginnen de haren van het kwastje als het waren samen te klitten (zie onderstaande foto), en met dit was het onmogelijk om een strak lijntje te maken.

Maar over de gelliner zelf ben ik wal tevreden, het prodcut is goed zwart en blijft goed zitten!

Zo zag het kwastje er uit na heel even te gebruiken, de haren hingen als het ware samen.

Ter conclusie: de gelliner is goed, waterproof en blijft goed zitten. Het kwastje is waardeloos, maar voor €0,98 moet je dit product zeker niet laten! Het is een aanrader, zeker als je al een goed kwastje hebt!

Wat vinden jullie van de Max Factor producten?


Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me