Naked 2 palette + winactie

15:00:00

Ik ben sinds een tijdje de trotse eigenaar van een naked 2 palette van Urban Decay. De Urban Decay paletten zijn heel geliefd bij beautybloggers en daarom heb ik destijds ook zo'n palette gekocht. Maar is dit palette zijn hype waard of niet? Lees verder om dat te weten te komen.

Zo ziet het palette eruit. Toen ik destijds het palette kocht kreeg je er een mini lipgloss erbij. Nu krijg je er een oogschaduw primer bij. 

Dit staat er op de achterkant van de verpakking. Het is een lijstje van alle kleuren die in het palette zitten. 

Hier zie je de mini lipgloss van dichtbij. Het is een gewone lipgloss, het is niet iets speciaal. 

Zo ziet het palette er uit als je het open doet, zoals je ziet zit het borsteltje en de spiegel nog in hun plastiek. Dit komt omdat ik destijds alles heb gefotografeerd vooraleer ik het heb gebruikt.  Het is een palette met 12 oogschaduws met een dubbelzijdige kwast en een grote spiegel. Bij elke kleur oogschaduw staat de naam in gouden letters er bij. Hier zie je swatches van alle kleuren van het palette. Zoals je ziet is het pigment van oogschaduws ongelofelijk mooi.

Ik ben superblij met dit palette, de pigmentatie is super, hij brengt heel mooi aan op de ogen. Hij blend mooi en je heb 12 verschillende kleuren waar je toch veel verschillende looks mee kunt maken. Dus in mijn ogen is het palette zeker de hype waard! 

Dit palette je onder andere kopen via beautybay.com waar het palette 48 euro kost.

Om deze review af te maken heb ik nog een leuke winactie. Ik ga namelijk aan een van jullie dit palette weggeven!! 

Wat moet je doen om kans te maken op dit palette?

♥ Volg All things beauty op Bloglovin (klik hier om te volgen) 

♥ Like dit artikel op Bloglovin

♥ Als je dit gedaan hebt mail je naar allthingsbeauty@outlook.be met onderwerp winactie. Laat dan ook zeker je blogloving naam en eventueel je instagram naam weten zodat ik kan controleren of je alles gedaan hebt. 

Wil je extra kans maken op deze lipstick? Dan mag je ook nog zeker de volgende dingen doen!

♥ Volg x_rosalie_r op Instagram (+1) 

♥ Retweet de foto van de winactie op instagram (+1)

De winactie duurt een maand dus je hebt nog voldoende tijd om mee te doen! De winnaar wordt gekozen via random.org. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld via mail.

Veel succes iedereen!

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat leuk, ik doe mee! Ik heb je een mail gestuurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is veel beter als er een oogschaduw primer bij zit. Ik heb dit palette ook in mijn bezit en ik heb er nooit spijt van gehad!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me