The body shop: white musk parfum

15:00:00Ik heb onlangs dit parfum gekocht bij the body shop. Het is het eerste parfum dat ik bij the body shop gekocht heb. Het parfum kost voor 30 ml €27,50. Wat vind ik van het parfum?

De body shop heeft een hele lijn van white musk producten en dit parfum is een versie van deze lijn.
De body shop omschrijft het product als volgt:

"White musk libertine is een sensueel, bloemig muskusparfum en een moderne variant op onze klassieke white musk. Dit sensuele parfum heeft een basis van mysterieuze, dierproefvrije muskus met de zoete geur van turks fruit, orchidee en slagroom. "

De noten van dit parfum zijn:
Topnoten: Grapefruitbloesem, turks fruit, muskus
Hartnoten: Baby-orchidee, tiare-bloem, muskus
Basisnoten: Slagroom, amberachtig hout, muskus

De geur vind is heel aangenaam, hij heeft veel verschillende geuren maar is niet te overweldigend. Na een tijdje komen de andere geuren van het parfum naar boven. Sinds ik het parfum heb is het mijn nieuwe favoriete geur!

Ook het flesje vind ik er heel mooi uitzien, lekker roze, lekker vrouwelijk. Wel een klein nadeel het dopje blijft soms vast hangen, waardoor je wat parfum verspilt.

Ik ben heel tevreden over dit parfum, het was voor mij de eerste ervaring met een body shop geur. En het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn!  Deze geur zou ik zeker opnieuw kopen!

Hebben jullie ooit een parfum gekocht bij the body shop? En wat waren jullie ervaringen met het parfum?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me