Yves Rocher parfums

15:00:00

Vandaag heb ik een parfum review voor jullie. Deze review gaat gaan over 3 parfums en een eau de toilette die ze verkopen bij Yves Rocher (nadien benoemt als YR). Deze zijn 'so elixir', 'moment de bonheur', 'comme une evidence' en 'lilas mauve'.  Ik ga ze nu kort bespreken.

So Elixir eau de toilette 30 ml    So elixer

"Voor vrouwen die graag in het middelpunt staan en buitengewone vrouwelijkheid uitstralen...
Een sensueel parfum dat een onvergetelijke indruk achterlaat."  - volgens YR zelf

Geurnoten: Bosachtig, bloemig, zoet

Ik vind deze de beste van de 4 geuren, hij ruikt lekker naar bloemen. Ik vind het een sensueel parfum. Dit is echt een parfum voor mij! 

Dit parfum kost €26,50 per 50 ml.

Eau de parfum    Moment de bonheur

"Kies voor geluk! Met dit hemelse parfum draagt u altijd een vleugje geluk met u mee.
Met dit bloemig-groene parfum van rozen - excentriek en uitbundig - straalt u vrouwelijkheid, geluk en zelfverzekerheid uit." - YR

Deze parfum heeft een lichte geur, hij ruikt naar rozen en bloemen. Het is een lekkere geur, maar vrij licht, ik zou hem zelfs kunnen vergelijken met een body spray.

Dit parfum kost €24,50 per 30 ml.

Eau de parfum Comme une Evidence   Comme une evidence:

"Het begint allemaal met de groene, tedere emotie van iets was gekneusd viooltjesblad, waarna roos, jasmijn en wilde lelietjes- van- dalen ongedwongen tot bloei komen in een liefkozend en ultiem vrouwelijk hart van bloemige accenten. Het geheel vlijt zich in de kalmte van de schaduw neer op een zacht bedje van mos en patchoeli. Ervaar het gevoel van lieflijke harmonie, en geniet van dit bijzondere moment." - YR

Topnoot: rabarber
Middennoot: roos, wilde lelietjes -van- dalen
Basisnoot: patchoeli, mos, muskus 

Dit is een heel lichte geur, en om eerlijk te zijn veel verschillende geuren ruik ik niet. Toen ik hem voor het eerst rook vond ik de geur niet echt lekker, maar als je de geur een tijdje op hebt ruikt het wel aangenaam. Maar dit is wel mijn mist favoriete geur, vooral omdat hij zo licht van geur is en omdat ik hem niet 100% aangenaam vind.

Dit parfum kost €37,10 voor 100 ml.

  Lilas Mauve; Eau de toilette seringen

"Geniet van het tedere, frisse parfum van versgeplukte paarse seringen. De poederachtige, bloemige geurnoten van deze eau de toilette laten een subtiel parfum achter op de huid." - YR

 Deze eau de toilette heeft een lekkere bloemen geur. Het ruikt echt fris en aangenaam.

Deze eau de toilette kost €12,50 voor 100 ml.

Van al deze parfums is 'So Elixir' mijn favoriet, gevolgd door 'Lilas Mauve'.

De bespreking van de parfums is persoonlijk, dit is echt wat ik lekker vind ruiken en wat niet. Dit is voor iedereen anders.

Wat zijn jullie favoriete geuren van YR? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me