Hema moisturising lipstick in kleur 13

15:00:00


Ik ben onlangs bij de hema langs geweest en kon het niet weerstaan om deze lipstick te kopen. Ik koos voor de moisturising lipstick in de kleur 13. Dit is een bordeaux kleurige lipstick. Klik verder voor een uitgebreid review met swatches. De verpakking van de lipstick ziet er heel mooi uit in een zwarte basic huls. Aan de onderkant staat een sticker met de nummer waar je lipstick kleur duidelijk op ziet. Zo kan je snel in je stash zien welke lipstick het is.
 Ik heb de lipstick in kleur 13 gekocht. Ik vind het jammer dat deze lipsticks geen naam hebben, het is altijd veel leuker als ze een naam hebben.  

Zo ziet de lipstick er uit op mijn arm, ik ben meerdere keren over dezelfde plek moeten gaan hiervoor. Er komt jammer genoeg niet veel pigment van af maar je kan ze opbouwen maar heel dekkend zal hij niet worden.

Zo ziet de kleur er uit op mijn lippen, een rood bruine tint. Op mijn lippen vind ik de kleur veel mooier dan op mijn arm. Maar erg dekkend is het niet. 

De lipstick heeft een leuke bordeaux kleur met een glansrijke finish. Dit is een leuke kleur lipstick maar niet helemaal geschikt voor dit weer. Maar voor de herfst of winter periode is deze helemaal geschikt. De lipstick voedt de lippen en geeft wat kleur af.

Lang blijft de lipstick niet zitten, een maaltijd overleeft hij niet en ook een bij een drankje geeft hij veel kleur af. Dus je zal hem regelmatig moeten bijwerken als je hem een langere periode wilt dragen.

Deze lipstick is leuk, zeker voor de herfst/winter periode. Ik vind het wel jammer dat hij niet meer pigment geeft dan dit, maar voor een voedende lipstick is dit nog wel goed.

De lipstick kost € 3,50 en is te koop bij de Hema. Waar je meerdere kleuren vindt. Zelf zou ik in het vervolg gaan voor meer gepigmenteerde lipsticks.

Ik vind het leuk dat je in de hema nu zoveel beauty spullen verkoopt. Ik vind deze beauty hoekjes een leuke uitbreiding van de winkel.

Wat vinden jullie van de beautyspullen van Hema? Hebben jullie al beautyspullen van de hema gekocht? 

Rosalie

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me