Menow long lasting lipgloss

15:00:00

Ik was onlangs wat make-up aan het zoeken op ebay en toen ik daar rond aan het kijken was, kwam ik deze Menow long lasting matte lipglossen tegen. Bij de reviews zag ik dat deze heel goede scores kreeg en daarom besloot ik er twee te kopen om te kijken of deze echt zo goed zijn. 

Ik heb deze lipgloss in twee kleuren gekocht nl. 16 en 13. Deze lipgloss zit in een leuke doorzichtige huls, dat is handig zo weet je meteen welke kleur je hebt. 

Zo ziet de lipgloss er uit als je ze swatcht, dit is met er 1 keer over te gaan. Wat een pigment! Links zie je kleur 16 en rechts 13. 

Zo ziet kleur 16 er uit op de lippen, dit is een leuke roze kleur die wat naar paars nijgt. 

Zo ziet kleur 13 er uit, deze kleur is een lekkere felle roze kleur. 

De lipglossjes zijn als je ze aan brengt heel plakkerig, maar als ze eenmaal gedroogd zijn dan is dit bijna volledig weg. Er blijft wel een ietswat plakkerig gevoel achter maar dit hinderde mij niet. Vanaf het moment dat de lipgloss volledig opgedroogd is dan blijft hij heel lang zitten. Drinken en een kleine snack overleeft hij zonder problemen maar na een iets grotere maaltijd moet hij wat bijgewerkt worden. 

Na 8 uur zit de lipgloss er nog super goed op maar tegen 10 uur begint hij wat te vervagen. Maar 10 u is een heel mooie periode, de meeste lipsticks halen dit niet. 

Ik ben zeker fan van de lipgloss, ik heb voor mijn minder dan €3 per stuk en dat is incl. verzendingskosten. 

Kopen jullie regelmatige dingen via ebay? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me