Vision board 2015

15:00:00


Een beetje te laat maar toch: mijn vision board van 2015, Ik wou dit jaar al mijn doelen voor dit jaar op een leuke manier samenstellen en heb daarom gekozen voor een vision board. Ik wil jullie laten zien wat er op mijn vision bord staat. 

Wat staat er allemaal op mijn vision board? 

Ik heb van alle dingen op mijn vision board 2 afbeeldingen gekozen en ik heb deze willekeurig op het bord geplaatst. Ik vind het er zo leuk uitzien, het wordt alleen moeilijk om alles uit te leggen. Ik ga gewoon overlopen wat er allemaal op mijn bord staat.

- Opgeven: Ik wil blijven doorzetten met alles wat ik doe, ik geef sowieso niet snel op (behalve als het op sporten of diëten aankomt ;p) dus dit is eerder ter herinnering. 

- Meer koken: Ik vind koken heel leuk, ik doe het jammer genoeg niet vaak genoeg. Daarom wil ik volgend jaar meer gaan koken. 

- Meer sporten: Vroeger heb ik veel gejogd en toen ben ik gestopt. Nu wil ik het weer opnemen omdat het gezond is en het een manier is om mijn hoofd leeg te maken. 

- Gezonder eten: Ik wil meer groenten en fruit eten, ik eet al veel groenten maar fruit eet ik niet genoeg. Ik wil aan minimum 2 stukken fruit per dag komen en wat extra groenten kan geen kwaad.

- Reizen: Ik wil de wereld zien, ik ben met mijn ouders en met school al op reis geweest naar verschillende landen maar ik wil meer van de wereld zien. Hier onder zie je een kaart waarop ik heb aangeduid welke landen ik bezocht heb. Deze kaart heb ik via deze website gemaakt. Deze site geeft aan hoeveel van de wereld je al gezien hebt, volgens deze site heb ik 1% van de wereld bezocht. Dit kan beter! :) Op de planning staat dit jaar al Turkije (daar ben ik al eens geweest) en ook wil ik een last minute reis boeken. Liefst naar een land naar waar ik nog niet geweest ben, wat nog veel keuze's geeft. - School: Ik ben nu bezig met mijn masterjaar. Dit zou mijn laatste jaar studeren moeten worden en dit is ook mijn doelstelling. Het zal niet makkelijk worden met onder andere mijn thesis maar ik wil er echt voor gaan. 

- Ik wil meer uit mijn comfort zone geraken, ik wil dingen doen die ik normaal niet zou doen. Wat dit zou zijn weet ik nog niet maar we zullen wel zien wat er gebeurd. 

- Ook wil ik blijven bloggen, ik vind het fijn om te doen maar ik wil wel veranderingen aan brengen. 
Zoals jullie hebben gemerkt ben ik een tijdje afwezig geweest, onder andere door mijn examens. Maar ook omdat ik het even niet meer leuk vond omdat ik met momenten heb ik het gevoel dat ik iets 'moet' bloggen terwijl het mij niet echt interesseert. Vanaf nu niet meer het is mijn blog en ik blog over de dingen waarover ik graag blog.  

Dit zijn de dingen die ik dit jaar wil doen, het zijn veel verschillende dingen. Maar het leuke aan een vision board is dat het allemaal vrijblijvend is. Dit zijn dingen die ik wil doen maar niets moet. 

Wil je zelf een vision board maken? Dit kan makkelijk zelf doen door een kader te nemen met magazines waar uit je dingen knipt die je belangrijk vind. Of je kan afbeeldingen afdrukken en zo opplakken of je kan zoals ik het gedaan heb afbeeldingen zoeken en via paint samenvoegen. 

Wat zijn jullie doelen voor 2015?


X
Rosalie

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me