Gedroogde bloemen nagelart!

16:00:00


Ik zag onlangs deze nail art foto op pinterest, hoe leuk is die! Het is een nagelart met gedroogde bloemen. Ik laat jullie weten hoe je dit zelf kan doen!

Wat heb je hier voor nodig?
  • Kleine bloemen
  • Base coat (= onderste laag, doorzichtig of lichte huidskleur) 
  • Witte nagellak
  • Top Coat (= top laag, doorzichtige nagellak)
De bloemen die je gebruikt moeten klein zijn, voor deze nailart kan je bijvoorbeeld gebruik maken van vergeet-me-nietjes. De bloemen bedek je met papieren doekjes zowel boven als onder de bloemen. Hierboven leg je dan enkele zware boeken en na 2 dagen zijn je bloemen gedroogd en klaar voor gebruik.

Voor deze nailart kan je vertrekken van een french manicure. (Zie de foto boven) Dit doe je makkelijk zelf, je vertrekt van een base coat, als dit droog is doe je aan de tip van de nagel de witte nagellak. Om de mooie boog te creëren kan je gebruik maken van een wattenstaafje die in nagellak remover is gedoopt.

Nu gaan we beginnen aan deze nail art. Je brengt wat top coat aan op de plaats waar je de bloem wilt. Hierna breng je het bloempje voorzichtig aan met een pincet en druk het zachtjes in de nagellak. Je herhaalt dit tot je alle bloemen op hun plaats zitten. Je werkt het dan nog af met een top coat.

Je kan nadien, als je dit mooi vindt, op de nagels zonder bloemen,onder je witte tip gele puntjes zetten. Je doet dit simpel door met een tandenstoker deze puntjes te zetten.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me