Maak zelf je gezichtscrub!

16:00:00


Tijdens de winter krijgt mijn huid het nogal hard te verduren. De afwisseling van koud naar warm doet mijn huid geen goed. En daarom draag ik graag zorg voor mijn gezicht, door regelmatig een gezichtsmaskertje en een gezichtscrub te doen!  Ik heb jullie al eerder laten zien hoe je zelf een gezichtsmasker kan maken (zie hier!), nu wil ik jullie ook laten zien hoe je zelf een gezichtscrub maakt.

Wat heb je hiervoor nodig?
  • Potje 
  • Lepel
  • Zeezout
  • Suiker
  • Kokosnoot olie
  • Sinaasappel
  • Essentiele olie (oa te koop bij The Body Shop)
Hoe doe je dit nu?
Schep twee grote eetlepels zeezout en één eetlepel suiker in een potje. Meng vervolgens één eetlepel kokosnoot olie erdoor en 30 drupjes sinaasappel. Maak het mengsel af met een paar drupjes essentiële olie. Roer alles goed door elkaar en klaar is je scrub. 

Hoe scrub je nu het beste?
Verdeel een deel van de scrub in je handen en masseer voorzichtig je gezicht totdat je huid zacht is. Spoel je gezicht af met lauw water en breng een verzorgende moisturizer aan op je huid.

 Deze frisse scrub geeft nieuwe energie aan de huid en laat een gezonde glow achter. De mix van kokosolie en sinaasappel geeft een unieke en frisse geur waardoor deze perfect is voor in de ochtend.

Ik heb nu sinaasappel gebruikt, maar je kan natuurlijk ook citroen of limoen gebruiken. Veel verschil maakt dat niet, het is gewoon wat jezelf het lekkerste vind!

Gebruiken jullie regelmatig gezichts scrub?

Rosalie
X
You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me