DIY Maak zelf je Louboutins!

15:00:00


Iedereen kent wel de bekende schoenen met de rode zool. En welke vrouw wil nu geen paar Louboutins hebben jammer genoeg zijn de schoenen nogal prijzig. Daarom is het in Engeland momenteel een trend om de zool van je pumps rood te verven. Dit is lekker goedkoop en kan je gemakkelijk zelf doen. Om te weten hoe moet je even verder lezen!

Benodigdheden:   • Pumps
  • Rode verf
  • Verfborstels
  • Vernis
Hoe doe je dit nu zelf? 

1. Vooraleer je begint moet je de rest van je schoen bedekken zodat tijdens het verven niet op je schoenen komt.

2. Je kan opteren voor 2 borstels te gebruiken, 1 grotere borstel voor het grootste deel van de zool en 1 fijne voor de randen. Een bijkomende tip is: maak gebruik van een kom met water waarin je verfborstel om de zoveel tijd in steekt zodat de verf geen strepen achterlaat!

3. Als de verf droog is, verf je je schoenen met een laagje transparante, matte vernis voor een langdurig resultaat.

Dit werk duurt max 5 minuten per schoen. Als je dit wilt proberen doe dit dan eerst op je goedkope pumps zodat je de duurdere niet verpest mocht het mislukken.

Als je niet zo creatief bent, kan misschien terecht bij Rosso Solini. Dit bedrijfje, gedreven door tiener Tara Haughton, maakt waterbestendige rode stickers die je voor iets meer dan 12 euro snel en makkelijk kan aanbrengen op je splinternieuwe 'DIY-Louboutins'.

 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me