Rimmel: lipsticks

15:00:00

Ik ben onlangs weer bij de kruidvat geweest en zag er deze 2 leuke lipsticks van rimmel liggen. Ik kon ze uiteraard niet laten liggen. Links zie je 002 candy van de long lasting finish lijn en rechts 107 van de Kate Moss matte finish lijn.  Klik verder voor een review met swatches. 

Dit zijn swatches van de lippenstiften, links zie je candy. Dit is een heel lichte roze kleur met veel glittertjes. En rechts de Kate Moss lipstick, dit is een mooie bordeaux kleur. 

Zo zien deze er uit op mijn lippen: 

002 Candy 
Dit is verschillende lagen van deze lippenstift. Veel kleur geeft hij niet af maar wel wat glans. De kleur blijft lang zitten, maar overleeft geen maaltijd. Ook benadrukt hij de lijntjes in de lippen, dat is jammer
 Deze kost €8,99. 


Dit is de Kate Moss liipstift, op mijn lippen ziet hij er iets roder uit dan op mijn arm. Ik vind dit een echte mooie kleur, en hij blijft ook erg lang zitten. Een echte aanrader! Deze kost €9,99. 

Ik vind beide lippenstiften fijn in gebruik en beide blijven lang goed. Ik ben wel wat teleur gesteld in de pigmentatie van candy, deze kleur zou ik niet meer opnieuw kopen. Een andere kleur van deze lijn wel. 

Deze lippenstiften zijn te koop bij diverse drogisterijen. 

Rosalie 
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me