Yves Rocher spullen evaring

15:00:00

Een tijdje geleden liet ik jullie de spullen zien die ik gekocht had bij Yves Rocher. (Klik Hier) Hoe bevallen deze spullen? Klik verder voor de reviews.

Links zie je Lavendel van de Provonce en rechts zie je Grapefruit van Florida. Deze douchegels kosten €1,50 stuk en bevatten elk 200 ml. De lavendel douchegel vind ik lekker ruiken, de grapefruit vind ik te chemisch ruiken. De douche gels werken zoals ze moeten maar ze zijn verder niet zo speciaal. 

Deze komt uit de kerst collectie van Yves Rocher. Dit is een douchegel met vanille geur en gouden glitters. Deze fles bevat 400 ml en kost €4,90.  De geur vind ik echt niet lekker, maar de glitters in de douchegel vind ik wel fijn. Ik zou dit product niet meer opnieuw kopen maar met een andere geur misschien wel.  

 Dit is een herstellende dag en nacht crème met calendula extracten. Deze pot bevat 50 ml en kost €9,90. Deze crème vind ik heel erg fijn, mijn huid ziet er na het gebruik er beter uit. Wel is de crème vrij vet en daarom gebruik ik hem niet dagelijks, mijn huid (ik heb een gemengde tot vettige huid) zou dat niet kunnen trekken. De crème is vrij zuinig in gebruik en hij ruikt ook lekker. Deze zou ik zeker opnieuw kopen. 

Put Bleuet reiningingslotion voor gezicht en ogen. Deze fles bevat 200 ml en kost €3,95.  Dit product zit tussen een gel en een waterige substantie in. Hij werkt jammer genoeg niet goed, hij haalt de make-up niet goed van de huid. Ik kan blijven smeren en er blijft make-up op mijn huid zitten. Ook zou deze goed moeten zijn voor gevoelige ogen maar daar heb ik niet veel van gemerkt. Ik gebruik waterproof mascara en deze kan hij niet weghalen. Daarvoor moet ik andere reiningsproducten gebruiken. 

Volgens het product zelf moet je huid niet wassen na het gebruik, maar dat voelt niet goed aan op de huid. Wel kalmeert hij de huid dus ik kan hem daarvoor eventueel nog gebruiken maar als make-up remover werkt hij niet goed. Deze zou ik niet meer opnieuw kopen. 

Dit is een intensieve reinigingsgel die zorgt voor schone poriën. De gel zuivert de huid, mee-eters verdwijnen en hij voorkomt puistjes. Deze gel bevat 125 ml en kost €9,90.  Om te zien hoe dit product er uit moet je de foto hieronder zien. Dit product werkt heel fijn en het bevat scrub deeltjes. Na 7 dagen zou je zien dat de huid er zuiverder uit ziet. Maar dit heb ik nog niet getest ik ga het binnenkort testen en als het echt werkt dan komt er een aparte review van online.  Dit product  zou ik opnieuw kopen. Nog een reinigingsgel gekocht, deze keer een met een peelende werking. Dit is dus een 2 in 1 product. Dit product bevat 150 ml en kost €7,90.  Dit product werkt heel fijn, het heeft goede scrub deeltjes en reinigt de huid goed. Met weinig product haal je heel je make-up er af.  Dit product is heel fijn maar heeft een heel sterke geur die niet echt aangenaam is. Ik zou dit product opnieuw kopen.

Als je de shoplog bekijkt zie je ook een mascara maar die komt later in een Yves Rocher make-up review. Omdat ik niet veel reviews/swatches/... vond van de make-up van Yves Rocher heb ik zelf wat make-up gekocht om te reviewen. En daar paste de mascara beter bij dan bij deze skincare producten. 

Dus even kort samenvatten: De douchegels zijn niet zo speciaal maar zijn goedkoop en beschikbaar in veel verschillende geuren. Van de glitterdouche ben ik nog niet overtuigd, misschien met een andere geur  maar daar ben ik ook niet zeker van. De dag en nacht crème is goed en zou ik zeker aanraden. De reinigingslotion zou ik niet aanraden, tenzij je een make-up remover wilt die je make-up er niet afhaalt. De reiningsgel (van pure system)  is fijn en zou ik opnieuw kopen. En de reiningsgel (sebo) is een heel fijn product en zou ik ook opnieuw kopen. Ik heb een deel producten gekocht die me  goed bevallen en een deel producten die me niet aanstaan. 

Wat vinden jullie van de producten van Yves Rocher? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik heb ook bij de Yves Rocher dat ik de ene keer heel enthousiast ben, en de andere keer minder. Maar over het algemeen ben ik vrij tevreden over de producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me