Mijn vakantie naar Turkije: Voyage Belek golf & spa

15:00:00

Misschien heb je het gemerkt maar het is de laatste tijd wat stiller op mijn blog. Dit komt onder andere door dat ik op vakantie was. Ik heb heel het jaar weinig vrij gehad door school en heb dan ook besloten om op vakantie echt rustig aan te doen. 

Ik ben samen met mijn ouders en mijn broer op vakantie gegaan. We zijn voor de derde keer naar Voyage Belek Golf & Spa gegaan. We vinden dit het beste hotel waar we ooit zijn geweest daarom gaan we iedere keer terug.  Ik ga jullie nu sfeer foto's laten zien, zodat jullie een idee krijgen hoe het hotel er uit ziet. Dit is een plattegrond van het hotel en in het midden (nummer 10) zie je het main building. Het hotel is opgedeeld in een receptie (1), een main building, een gebouw met kamers (7), bingalows (13) en verschillende huisjes (3) waar ook mensen kunnen slapen.

In de mainbuilding vind je slaapgelegenheden, meerdere bars, een binnen disco die tot 2 uur open is en 2 restaurants. Dit is het belangrijkste aspect van dit hotel, er bestaat een 16 + restaurant en een family restaurant. Ook is er een + 16 zwembad en ook een family zwembad. Dit is allemaal voor mensen die de drukte van de kinderen iets te veel vinden. Zelf heb ik daar geen probleem mee. Maar het 16+ restaurant is echt een aanrader! Het wordt heel netjes gehouden, het is vrij rustig en er is een geweldige service.

Ook vind je hier de fitness en spa, waar je gratis van gebruik kan maken. Binnen de spa mag je gratis gebruik maken van de sauna, stoomcabine en hamam. Ik vind sauna's heel leuk, en ik ben dan ook dagelijks naar de spa gegaan. En bij de spa en fitness ruimte bevind zich ook de vitamin bar, waar je gratis sapje kunt gaan halen. Ik kwam hier elke dag mijn appelsien en pompelmoes sapje halen, lekker!

 
Zo ziet het brood selectie eruit 's ochtens. Je hebt een ruime keuze van broden en broodjes. Ook 's middags en 's avonds is er brood te vinden, alleen iets minder dan op deze foto. 

Bij elke maaltijd is er ook een grote fruit selectie aanwezig. En meestal 's avonds kon je aardbeien krijgen en dit met slagroom, bloemsuiker of met chocolade van een chocolade fontein. 


Zo ziet het main building er van binnen uit, dit is foto van de gelijkvloers, uitkijkend op de onderverdieping. Rechts zie je winkels en links zie je een zitgedeelte. Net onder deze foto staat er een bar waar je de hele dag bedient kan worden. En heel vanachter op de foto (niet echt zichtbaar) staat er een dessert bar waar je op bepaalde uren ijs of taartjes of gebak kunt halen. 

Dit zijn de familie villa's waar je kan logeren, wij kregen dit keer ook zo'n huisje. We hadden 2 kamers geboekt maar omdat er problemen waren, kregen we zo'n huisje. Dit zijn normaal duurdere kamers dus we hebben eigenlijk een upgrade gekregen. 

Het huisje bestaat uit een onderverdieping en een bovenverdieping. Zo zag het er vanboven uit, beide slaapkamers zagen er hetzelfde uit. Ook waren er 2 badkamers en was er een walk in closet voor de bovenste slaapkamer. Ook had deze een bad met jacuzzi. Dus voor een duurdere kamer krijg je dus wel wat meer. Dit is een foto van 1 van de zwembaden van het hotel, dit is het enige met glijbanen (buiten het kinderbad). Er zijn  6 glijbanen, de cobra (rood/wit links op de foto) inbegrepen. 


Zo zien de andere 5 glijbanen er van boven uit. De zwembaden zijn maar vanaf een bepaalde periode open. 

Zo ziet het strand eruit

Dit is het 16+ zwembad. Zoals je ziet is deze omheind met een haag, om het geluid te dempen. Het is daar echt een stuk stiller dan de rest van het buitengebied. Hier zit er ook een bar apart bij.

Bij alle grote zwembaden vind je een bar en bij sommige komen mensen langs om je bestellingen op te nemen. En bij het familiebad staat er ook een ijskraam en daar vind je ook de centrale onthaal voor de animatie. 

Dit is een pier met heel comfortabele ligbedjes! 

Dit is bij het grote zwembad, er is in het water een 'brug' die je van de ene kant van het zwembad naar het andere brengt. Je kan er ook gewoon langs het zwembad lopen, maar dit is een leukere optie. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een golf hotel, wij zijn geen golfers maar we hebben vorig jaar toch even op dit mini golf terrein gegolfd. Als je een golfer bent dan moet je zeker eens naar Belek gaan, dit is echt een regio voor golfers. Er zijn echt veel grote golfbanen. 

Dit waren foto's van mijn vakantie. Hopelijk hebben jullie een leuke paasvakantie gehad. Wat hebben jullie allemaal gedaan in de vakantie? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me