The body shop: white musk collection

15:02:00

Een tijdje geleden heb ik dit leuke tasje gevuld met producten van de white musk collectie bij The body shop gekocht. Ik was dit volledig vergeten tot ik dit tasje een paar dagen geleden terug vond. Ik laat jullie nu zien wat hier inzit en wat ik van deze geur vind. Klik verder voor een volledige review. 
Dit is de inhoud van het tasje van links naar rechts zie je een shower gel parfum en body lotion. De Showergel en bodylotion bevatten elk 60 ml en het parfum 30 ml. 

De noten van deze geur zijn: muskus, lelie, jasmijn, roos, iris en amber.
Dus deze geur is een muskus met bloemen geur. Wat ik persoonlijk een vrij goede geur vind. 

Als eerste zit er in deze set een white musk eau de toilette van 30 ml. Het eau is makkelijk en zuinig in gebruik. Met 30 ml kom je een lange tijd toe. De geur vervaagt wel snel, na 2 of 3 uur ruik je hem niet meer. 
Maar dit is normaal bij een eau de toilette, als je een geur wilt die langer blijft hangen dan moet je de parfum versie hiervan kopen.  Of je kan hem in meerder laagjes aanbrengen, dus als showergel, dan bodylotion en dan met deze eua de toilette. 

Dit is de shower gel van deze lijn, hier is de geur subtiel aanwezig. Na het douchen blijft de geur nog een tijdje op je huid achter. 

En ten slotte is er nog deze smooth satin body lotion. Deze lotion voelt heel licht aan op de huid, is makkelijk uit smeerbaar en trekt snel in. Ook bij deze is de geur subtiel aanwezig en blijft hij een tijdje op de huid aanwezig. 

Dit waren alle producten die in deze toilettas zaten. Ik heb voor al deze spullen €11,50 betaald wat echt niet veel is als je weet dat je voor het parfum alleen al meer betaald dan dit. Of ze dit setje nu nog zo verkopen weet ik niet, aangezien ik hem al een tijdje geleden heb gekocht. Maar de individuele producten zullen ze wel nog verkopen. 

Ik ben fan van deze geur en ook van al deze producten. Ik ben ook grote fan van de bodylotion en vooral van hoe zacht hij aanvoelt en hoe snel hij intrekt, dit product is zeker een plus. 

Kenden jullie deze geur al? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me