10 Beauty Confessies

15:00:00


Op livelifegoreous zag ik onlangs de 10 beautyconfessies tag en ik vond deze zo leuk dat ik hem besloot over te nemen. Lees verder voor mijn 10 beauty confessies

1. Ik haal mijn make-up niet elke avond van mijn gezicht

Soms als ik heel moe ben dan haal ik enkel mijn foundation er af. Ik ben al heel blij als mijn foundation van mijn gezicht is, de rest is voor mij geen must.  Niet goed voor de huid maar ja :)


2. Ik heb veel lipgloss maar gebruik dit bijna nooit

Ik vind de meeste lipglossjes niet zo speciaal.  Enkel de lipglossjes van Menow draag ik vaak omdat deze heel gepigmenteerd zijn, ook zijn ze matte en blijven ze heel lang zitten.3. Ik heb een grote nagellakstash maar draag niet vaak nagellak

Ik heb jullie al mijn nagellak stash laten zien (klik hier) maar eigenlijk draag ik niet vaak nagellak. Dit is zonde dus ik ga meer nagellak proberen te dragen.


4. Ik doe bijna nooit zonnecrème op

Dit is heel slecht voor mijn huid, je zou eigenlijk altijd SPF moeten gebruiken. Ik doe dit gewoon niet vaak op omdat het te vet is voor mijn huid, na een paar uur voel ik mijn make-up al van mijn gezicht glijden als het ware. Ik ben nu opzoek naar een niet te vette zonnecrème of een dagcrème met SPF die goed werkt voor mijn huid.

5. Ik epileer mijn wenkbrauwen teveel

Waar Willemijn in het artikel zegt dat ze haar wenkbrauwen te weinig epileert is het voor mij juist het tegenovergestelde waar. Ik epileer ze te vaak, als ik een haartje zie, hoe klein ook wil ik hem weg halen. Maar soms zijn ze te kort zodat ik gewoon in mijn huid zit te trekken en dat leid soms tot kleine wondjes.

6. Ik was mijn kwasten veel te weinig

Ik zou deze echt veel vaker moeten wassen, soms neem ik gewoon een andere kwast om degene die ik normaal gebruik niet te moeten schoonmaken.


7. Ik gebruik bijna nooit bodybutters

Ik heb er wel veel maar ik vergeet gewoon het op te doen.


8. Ik gebruik vaak wattenstaafjes

Dit is ook heel slecht, dus ik probeer hier mee te stoppen

9. Ik laat mijn nagellak veel te lang zitten

Ik vermelde in de derde al dat ik niet vaak nagellak draag maar als ik het doe dan laat ik deze veel te lang op mijn nagels. Ze zijn al heel erg gechipped eer ik ze weg haal.

10. Ik draag bijna nooit oogschaduw omdat ik het gewoon niet kan aanbrengen

Ik ben nu wel aan het oefenen zodat ik het toch ga kunnen!

Dit waren mijn beauty confessies! Nu zijn jullie aan de beurt; je mag ze in de reacties achter laten of gewoon deze tag over nemen als je wil!

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me