4 times catrice challenge

15:00:00


Op instagram was er onlangs de 4 times catrice challenge die uitgevonden is door fashianbloque. De bedoeling van deze tag was je nagels 4 keer te lakken met een verschillend catrice nagellak. En dit dan te posten op instagram met de hashtag #4timescatrice Klik verder om de 4 nagellakjes van catrice te zien die ik geswatched heb. 
Hier zie je de 4 catrice lakjes die ik voor deze challenge gebruikt heb. Van links naar rechts zie je:

340 Run Forest Run!
400 Blue Cara Ciao 
130 Lucky in Lilac
180 Hot Or Not?

Al onderstaande nagels zijn 2 maal gelakt met de nagellak. 
340 Run Forest Run!

Deze kleur is in het echt iets feller, het is een diepe mos groene kleur. Ik vind dit echt een heel mooie kleur. Dekt in 2 laagjes volledig. 

400 Blue Cara Ciao

Een felle blauwe kleur, die in 2 lagen goed dekt. 


130 Lucky in Lilac

Een zachte paarse kleur die ook in 2 lagen dekt.

180 Hot Or Not?

Een heel felle roze kleur, dit neigt echt naar hot pink. 

Ik ben echt fan van al deze nagellakjes. Ze lakken goed, zijn goed gepigmenteerd en blijven lang zitten. Een week later zit de nagellak er nog steeds op. De nagellak geeft met 2 lagen overal een goede dekking. Ik moet echt vaker deze nagellakjes pakken. 

Kennen jullie nog andere leuke challenges? Je mag ze altijd in de reactie achterlaten. 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me