Kim Kardashian: top 8 beautytips

06:00:00

null

De make-up van Kim Kardashian ziet er altijd perfect uit. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar beautytips van Kim zelf. Kim geeft vaak beautytips in interviews mee, maar ook via twitter en youtube. En vandaag wil ik er 8 delen die ik gevonden heb!

1. Haal je make-up weg voordat je gaat slapen
Eer je naar bed gaat moet je je make-up afnemen, zodat je huid kan ademen. Doe je dit niet, dan riskeer je dat je poriën gaan verstoppen.

2. Draag altijd zonnecrème 
Op een vraag wat Kim mee zou nemen naar een onbewoond eiland, zei Kim dat ze zonnecrème mee zou nemen. Kim zou nergens heen gaan zonder zonnecrème.  Zonnecrème is echt een must dit beschermd je tegen de zonnestralen, die huidkanker kunnen veroorzaken.

3. Contouren 
Kim zweert bij het contouren van haar gezicht. Dit doe je door gebruik te maken van wit poeder en een donkere foundation (= een foundation een tint donkerder dan je normale foundation). Als je bepaalde delen van je gezicht wilt accentueren dan moet je hier wit poeder aanbrengen, de delen die je minder fel wilt laten opvallen daar breng je donkere foundation aan. Dit allemaal blend je met je normale foundation.

null

4. Vergeet je wenkbrauwen niet 
Kim's make-up artist Joyce Bonelli heeft bekend gemaakt hoe ze de ster haar wenkbrauwen doet.  Jocye vult Kim haar wenkbrauwen in met een wenkbrauw potlood, de vorm van Kim haar wenkbrauwen zijn rond en deze vorm wordt ook behouden bij het invullen.

5. Gebruik nep wimpers
Kim houdt er van dat haar wimpers er lang en vol uitzien (wie niet?!). Kim beweert dat haar lange wimpers van haar eigen zijn. Maar toch draagt Kim graag nep wimpers voor een fotoshoot of voor een groot evenement.  De truc om haar wimpers lang te laten lijken is het aanbrengen van verschillende mascara's en je tijd hiervoor te nemen, aldus Kim.

6. Wees voorzichtig met het aanbrengen van oogschaduw 
Kim heeft een tip voor het perfect aanbrengen van oogschaduw. Als je wit poeder aanbrengt onder je ogen voor je oogschaduw aanbrengt,vangt dit de fallout op. Als je klaar bent met aanbrengen van je oogschaduw, veeg je het poeder gewoon af.

null
7 . Zorg er voor dat je haar uit de weg is, eer je je make-up aanbrengt 
Kim zorgt eerst dat haar in orde is, dan steekt ze haar op voor aleer ze haar aan haar make-up begint. Kim heeft een truc om te zorgen dat je haar niet deukt als je een bobby pin in je haar steekt, je moet een stuk zakdoek tussen de bobby pin steken. Dit is uiteraard enkel voor als je je haar even opsteekt om je make-up te doen, anders wordt het nogal een raar zicht.

8. Kies een matte bronzer
Gebruik een matte bronzer in plaats van een bronzer met shimmers er in. Deze glitters zorgen er immers voor dat je huid er olie achtig uitziet.

Dit zijn 8 tips die ik kon vinden van Kim Kardashian als het over beauty gaat. Sommige zijn super handig zoals het gebruiken van een matte bronzer. En uiteraard de tips van zonnecreme en dat je je make-up moet afhalen zijn belangrijk om te doen!

Wat vind je van deze tips?

Rosalie
x

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me