Mijn favoriete bloggers

15:00:00

Ik ben al jaren beauty blogs aan het volgen en ik wil jullie nu mijn favoriete bloggers laten zien. Dit zijn vooral beautybloggers. Klik verder om te zien wie mijn favo bloggers zijn.


Te beginnen met mijn favoriete blogger van het moment. Serena van beautylab.nl. Serena heeft leuke en heel diverse content, zo post ze geregeld beauty reviews zien maar ook recepten, diy's, tips en fashion komen vaak voor. Ik lees haar blog vooral voor deze leuke en diverse inhoud. Ook de kwaliteit van de foto's en de artikelen zijn heel goed.De volgende blog die ik geregeld bekijk is die van Vera Camilla. Bij Vera vind je uitsluitend beauty artikelen. Voor een goede review van producten kijk ik altijd even bij Vera. Vera haar reviews zijn heel grondig en de foto's zijn ook altijd heel mooi.2WMN

2wmn.nl is een website van 2 vriendinnen Willemijn en Martine. Dit is hun blog met persoonlijke artikelen naast hun beautyblog: livelifegorgeous.nl. Ik lees deze blog graag omdat het allemaal persoonlijke post zijn waarmee je je kan inleven. De soort artikelen zijn dan persoonlijke verhalen, tips, recepten en nu Willemijn zwanger is zullen daar ook meer artikelen over komen.Een blogger die ik nog maar een paar maanden geleden heb ontdekt maar waar ik wel fan van ben is Leonie van blushingbeauty.nl.  Op deze blog vind je voornamelijk beauty reviews, shoplogs en unboxings. Leonie is grote fan van mac en dit merk komt dan ook regelmatig voorbij op haar blog.

Dit zijn momenteel mijn favoriete bloggers. Welke zijn jouw favoriete bloggers? Laat het me weten via de reacties.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me