Wat te doen als je je verveeld (zomer editie)

15:00:00

De zomer vakantie staat weer voor de deur, misschien ga je op vakantie of op kamp maar misschien blijf je thuis. Wat doe je als je 2 maanden thuis blijft, hoe ga je verveling tegen? Ik geef je tips om de zomervakantie door te komen.

DIY

In de vakantie kan je jezelf bezig houden met Do It Yourself dit is altijd heel leuk om te doen. Ik heb op mijn blog al enkele DIY staan deze kan je ook zelf even proberen. Zo laat ik je zien hoe je een gezichtsmaskers, gezicht scrub, een vision board, zelfbruiner en bruisballen kan maken. Deze zijn allemaal heel leuk om te doen maar wil je nog meer ideeën kan je altijd op pinterest zoeken, daar vind je honderden verschillende DIY's.

Koken

Een leuke activiteit voor de vakantie is om verschillende gerechten te leren maken. Dit deed ik vroeger ook altijd met mijn gezin we lasten dan een dag per week in waar we gezellig samen gingen koken. Op mijn blog staan ook al enkele gerechten vooral desserts: karamel-cheesecake, tiramisu met aardbeien, petit beurre taart/koekjestaart en een recept voor een perfecte warme chocomelk.


Films of series kijken

Nu je veel vrije tijd heb kan je een paar films of series kijken die je al lang wou zien maar waar je nog geen tijd voor gehad om te zien. Het leukste vind ik om series te kijken die gedaan zijn, zo kan je aan 1 stuk een volledige serie kijken zonder te moeten wachten op de volgende afleveringen. Niets is zo irritant om een cliffhanger te zien en dan een half jaar te moeten wachten eer je het vervolg kunt kijken. Hier vind je 10 romantische films die je in de vakantie kan zien.

Maak een bucket list

Een bucket list is een lijst met dingen die je in je leven zeker wilt doen zoals bv reizen naar New York, ... . Het is heel leuk om deze lijst samen te stellen, je kan dit gemakkelijk doen via pinterest. Je maakt dan een bord bucket list en zoekt op deze term en voeg foto's toe van dingen die je wilt doen.

Start een blog

Bloggen is leuk om te doen en het neemt ook tijd in beslag. Kies een onderwerp waar je gepassioneerd over bent en begin een blog. Dit kan gratis via blogspot of blogger. Voor meer tips kan je dit artikel nalezen waarin ik je nog meer tips geef.

Plan je volgende vakantie

Ga je in de grote vakantie op vakantie of misschien op een ander moment. Dan kan je deze vakantie al beginnen plannen. Naar waar ga je, wat wil je zeker doen, welke winkels moet je bezoeken, hoe plan je dit best allemaal? Dit kan je nu allemaal beginnen plannen.

Maak nail arts 

Nagelart maken is leuk maar neemt meestal veel tijd een beslag. Laat tijd nu net zijn wat je in de vakantie in overvloed hebt. Dus amuseer je en speel wat met nagellak. Zelf heb ik 2 leuke nailart hier op de blog staan: een met gedroogde bloemen en een met galaxy nails.

Dit waren een aantal leuke dingen om te doen in de vakantie. Heb je zelf nog tips? Deze mag je in de reacties achterlaten.


Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me