24 indian summer essence

14:59:00

Ik ben onlangs in het kruidvat geweest en bij het schap van essence hebben ze nu gel nagellakjes liggen. Deze zou je zonder lamp kunnen gebruiken maar ze blijven even lang op je nagels zitten als de 'echte' gelnagels. Ik heb daar deze kleur gehaald om te testen hoe goed deze nagellakjes zijn. Dit is 24 indian summer.


Zo ziet de nagellak eruit, net hetzelfde als alle andere lakjes van essence. Ik vind deze er mooi uit zien en het is handig dat je aan de dop al kan zien welke kleur het is.

Zo ziet de nagellak er uit op de nagels, het is een super mooie kleur. Ik zou dit omschrijven als pastel roze, niet te fel roze maar ook weer niet te licht zodat je het niet ziet. Ik vind dit super mooi, ik ben echt fan van deze nagellak. 

Wel een punt van kritiek zoals je op deze bovenstaande foto kan zien, lakt hij wel wat strepig. Dit komt doordat de nagellak  een soort van stroop substantie is, ik heb echt geprobeerd om 'beter' te lakken maar dit is het beste resultaat dat ik krijg. Maar van een afstand zie je dit niet. (zoals op de eerste swatch foto te zien is) 

De nagellak blijft lang goed zitten, hij overleeft zeker een week zonder te chippen. En zelfs na 2 weken ziet hij er nog goed uit. Net zoals bij een echte gellak. 

Je kan deze nagellak kopen bij kruidvat voor €1,69. Ik heb deze wel gevonden in een kruidvat met een extra essence schap, dus ik weet niet of je deze bij alle kruidvats vindt. Maar andere kleuren gelnagellakjes vind je sowieso. 

Ik ga zeker nog meer van deze lakjes halen, ik ben 100% fan! 

Heb jij deze gellakjes al geprobeerd? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me