Catrice made to stay

15:00:00

Ik ben onlangs gaan shoppen en ik ben natuurlijk langs het kruidvat gegaan. Daar zag ik deze made to stay lipsticks liggen bij de spullen die uit het assortiment gaan. Ik heb toen deze 2 kleuren meegepakt om te testen. Klik verder voor een review. 

Dit zijn de kleuren lipsticks die ik gekocht heb, links zie je C02 Silky Rose en rechts C03 Delicate Rosewood. Deze komen uit de nude purism, gentle lip colour lijn. Ik vind het leuk dat je aan de dop al kan zien welke kleur het is,dat is lekker handig. 

Zo zien de lipsticks er uit een zwarte huls . Het ziet er heel klassieke uit maar dat maakt niet uit. 

Zo zien de swatches eruit op mijn arm. De kleur is niet erg sterk gepigmenteerd maar je kan de kleur makkelijk opbouwen. Maar donkerder/feller dan dit kreeg ik de kleuren niet. 

  
C02 Silky Rose
Dit is een niet sterk gepigmenteerde lipstick, dit is voor mij een my lips but better kleur. Een licht roze/nude kleur, ik vind deze kleur heel erg draagbaar.

  
C03 Delicate Rosewood 
Ook deze is niet erg gepigmenteerd maar hij geeft wel wat licht rode kleur af. Ik vind dit een mooie kleur en ook heel draagbaar. Alleen vind ik het een beetje jammer dat de kleur er totaal niet uit ziet zoals de kleur op de dop.
Ik vind beide lipsticks mooi en heel draagbaar. Ze zijn niet super gepigmenteerd maar geven je lippen wel een mooi kleur. De lippenstift voelt aan als een lippenbalsem. Hij blijft een paar uur zitten en moet dan bijgewerkt worden.

Als je deze lippenstiften mooi vindt dan kan je deze nu nog vinden voor €2, haast je want deze gaan uit het assortiment!

Heb jij al lippenstiften van de made to stay collectie van catrice? 
Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me