Essence 05 cool nude / Kylie Jenner lipstick dupe

15:00:00

Kylie Jenner is de laatste tijd echt in, ze is tegenwoordig bijna even populair als haar oudere zus Kim. Kylie is door haar lippen heel erg bekend, denk maar terug aan de Kylie Jenner lips challenge. Een challenge waarbij men hun lippen vergrootten door onder andere shotglaasje.
 Maar naast dat is Kylie ook bekend om haar lippenstift. Ze draagt bijna altijd faux van mac, deze lippenstift kost al gauw €19. Ik heb een goedkope dupe gevonden van deze lippenstift namelijk essence 05 cool nude. Klik verder voor een review en swatches van deze lippenstift!

Zo ziet de lippentift eruit, hij komt uit de nude collectie van essence. De volledige huls ziet er hetzelfde uit als de kleur van de lippenstift. Dit is heel handig zo vind je hem snel terug in je stash. 

Zo ziet de lippenstift eruit op mijn arm. Een bruin rode lippenstift met veel glans. Dit komt overeen met faux, deze kleur heeft ook een bruine kleur en heeft een satin finish. 


Zo ziet de lippenstift eruit op de lippen. Het is een my lips but better kleur lippenstift die nijgt naar bruin. Hij heeft ook een mooie glans finish. De lippenstift voelt goed aan op de lippen, smeert makkelijk uit en blijft zeker een paar uur goed zitten. Ik vind dit een mooie lippenstift en ga hem zeker vaak met plezier dragen. 

Deze lippenstift kost €2,39 en is te koop bij de drogisterij. 

Wat vinden jullie van de Kylie Jenner lippenstift? En de dupe? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me