Essence 25 prince charming swatches

15:00:00

Nadat ik 24 indian summer van essence had geprobeerd (review vind je hier) wou ik nog meer van de essence gellakjes hebben. Ik heb toen de 25 prince charming gekocht. Bevalt mij deze even goed als het ander lakje? Klik verder voor mijn bevindingen. 

Het lakje ziet er uit zoals alle andere lakjes van essence. Hier zie je de naam van het lakje. 

 
Zo ziet het lakje eruit op de nagels. Het is een groene kleur met heel veel fijne blauwe glitters. De kleur op de foto is in het echt iets donkerder maar door de glitters lichtte de kleur iets op. 

De kleur is heel mooi en bevat heel subtiel glitters. Als je handen beweegt dan zijn je wat glitterts maar het overheerst niet. Wel vind ik dit lakje (net als indian summer) heel stroperig. Ik ben dat soort substanties niet gewoon en dan komt het nogal streperig over op de nagels. Maar ik hoop dat met wat oefenen dat dit wel goed lukt. Maar naast dat vind ik het een heel fijne lakje met een heel fijn prijsje! 

Hier zie je duidelijk de blauwe glitters van het lakje. 

Ik ben heel erg fan van deze lakjes en ga er nog zeker van deze lakjes kopen. Je kan deze nagellak kopen bij kruidvat voor €1,69. 

Wat vind jij van de lakjes van Essence? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me