Mijn favoriete youtubers

15:00:00


Na mijn favoriete bloggers wil ik jullie nu mijn favoriete youtubers laten zien, dit zijn allemaal heel verschillende soorten kanalen. Naast deze heb ik nog andere youtubers die ik volg, dit zijn voornamelijk make-up artist maar deze komen nadien in een aparte blogpost voor. Maar nu verder met mijn lijstje van favo youtubers


Vloggloss

Vloggloss is het youtube kanaal van beautyblogger en youtuber beautygloss. Op dit kanaal komen vlogs van haar dagelijks leven, hiervoor vlogde ze al op beautygloss. In november 2014 is ze dit kanaal begonnen en  sindsdien komen alle vlogs hier op. Ik ben echt fan van haar vlogs, het is leuk om haar leven zo te zien. 

Foodgloss

Foodgloss is het 'zusje' van beautygloss (en vloggloss) op dit kanaal laat Frances haar kookkunsten zien. Frances haar gerechten zijn allemaal heel duidelijk uitgelegd. Je vindt echt van alles op haar kanaal, zoek je iets gezonds of liever is zoeter?  Bij foodgloss kan je daarvoor terecht. Dit kanaal bestaat sinds juni 2013 en ik ben al fan vanaf het begin.

Sharon van Bommel/ Looks by sharon

Sharon haar kanaal, dat onlangs van naam veranderde, volg ik ook al een tijdje. Bij Sharon vind je make-up looks, DIY, tags, hauls, ... , een heel diverse mix van onderwerpen dus! Sharon komt heel natuurlijk en oprecht over bij haar video's en dat maakt haar zo'n leuke youtuber.

Jim chapman/ everything Jim

Een Engelse youtuber die ook al even volg is Jim Chapman. Jim maakt leuke/grappige video's die leuk zijn om te bekijken. Daarnaast vlogt hij ook zijn leven en dat is ook leuk om te zien. Dit doet hij op zijn kanaal everythingjim, Jim vlogt heel leuk maar de volgorde van zijn vlogs zijn niet altijd helemaal duidelijk, soms kan je 'het verhaal' niet volgen omdat hij ze niet in de juiste volgorde deelt.

Thatcher joe

Een andere  Engelse Youtuber die ik volg is Thatcher Joe, de jongere broer van Zoella (zie hieronder). Joe maakt net zoals Jim video's die vooral grappig bedoeld zijn en dit lukt ook redelijk goed. Vooral de roommate pranks zijn het kijken waard.

Zoella 

De laatste youtuber die ik wil benoemen is Zoella ook wel bekend als Zoe Sugg. Zoe maakt video's over beauty, hauls, outfits, ... . De video's van Zoella zijn heel leuk om te kijken omdat Zoe heel leuk, oprecht en grappig overkomt. Vooral de haar en beauty tutorials van Zoe vind ik leuk om naar te kijken.


Dit waren een aantal van mijn favoriete youtubers! Welke youtubers moet ik volgens jullie ook zeker gaan volgen? Laat het me weten via de reacties!

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me