primark Hasselt aankopen juli 2015

15:00:00

Ik ben woensdag voor het eerst in de primark in Hasselt geweest. En ik heb daar wat dingen gekocht,  klik verder voor mijn aankopen te zien. 

Dit is het eerste wat ik kocht een topje met de tekst 'dream big'. Het is een simpel topje met een leuke inspirerende quote en een mooie pasvorm. Dit topje heeft kleine bandjes, een rug die toe is en heel open schouders. (een soort muscle tee)  Dit topje hadden ze in meerdere ontwerpen en nadat ik deze paste heb ik alle verschillende ontwerpen gekocht omdat ik zo'n fan ben van deze topjes.

Dit topje kost €3.  


Dit is een ander ontwerp van het eerste topje. Dit keer in het grijs met de tekst 'c'est la vie Paris'. En een hartje met de eifeltoren. Ik vind dit een super mooi ontwerp. Ook deze kost €3. 

Dan dit topje in het donker blauw met een doodshoofd van vlinders. De vlinders zie je van een afstand niet maar hoe dichter je komt hoe duidelijk je het ziet. (zie ook foto hieronder) Deze was wederom €3.Het volgende dat ik kocht was dit t-shirt met de tekst 'never stop exploring'. Dit vind ik mooie print en ook weer een heel mooie, inspirerende quote. Deze t-shirt lag opgeplooid met onderstaande sticker er op zodat je zag wat op het t-shirt staat zonder dat je hem moet openvouwen. Dit is echt een slim idee, meer winkels zouden dit moeten doen. Dit t-shirt kost €3. 


Dit is het volgende wat ik kocht een grijze t-shirt met een droomvanger. Ik vind droomvangers mooi dus deze moest ik hebben. Ook deze had een sticker met het ontwerp er op. Deze kost €3. 

Dan dit topje (hetzelfde model als de eerste) met de tekst 'lost in wonderland'. Ook deze kost €3. 

Dit t-shirt met een olifant print. Ik vind olifanten echt mooie en slimme dieren dus deze moest ik hebben. Deze kost €8, en is daarmee mijn 'duurste' aankoop. 

Dit topje met soort van illuminatie print, het is een driehoek met oog, zon en maan. Een vrij simpel topje maar voor €3 ging ik deze niet laten liggen. 

Dit topje is iets specialer, ik kan niet duidelijk omschrijven wat voor ontwerp dit is. Omdat het niet erg duidelijk is maar ik zie vanonder 2 vogels (in het groen) maar voor de rest zie ik er niets in. Maar het ziet er toch mooi uit en dus nam ik hem mee, deze kost ook €3 .


Dit is het laatste topje, dit keer met vlinders. Deze print doet mij denken aan een wetenschappelijk boek met afbeeldingen met vlinders waar je dit dan zou zien met ernaast de soort en uitleg van de vlinder. En wederom kostte deze €3. 

 Ik heb dan nog een sjaal gekocht met vlinders, deze kost €5. 
En dan kocht ik tenslotte nog deze ballerina sokjes, 3 sokjes voor €3. 

Dit is alles wat ik gekocht heb bij primark Hasselt. Ik heb 12 spullen gekocht voor in totaal €43 euro. Dit is echt spotgoedkoop! De winkel van primark is trouwens een vrij grootte winkel met 3 verdiepen waar het onderste verdiep enkel voor vrouwen is, daarnaast is het tweede verdiep accessoires zoals schoenen, handtassen maar ook lingerie en pyjama's. En op het derde verdiep vind je de mannen afdeling en de spullen voor home. Ik ga zeker vaker naar primark gaan zeker nu er één zo dicht bij is! 

Wat vinden jullie van primark? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me