Recept: eenvoudig ijslolly's met gummibeertjes

15:00:00

Ik heb een super makkelijk recept om ijslolly's te maken met gummi beren. Deze lolly's zijn lekker en helpen je goed afkoelen. En met de hittegolf die de volgende dagen aankomt kan dit je goed helpen. Om te zien hoe je deze lolly's maakt moet je verder lezen. 

Wat heb je nodig?
  • ijsvormpjes
  • gummi beertjes
  • limonade (ikzelf heb fanta gebruikt) 
En dat is het! Je hebt maar 2 ingrediënten nodig, zo simpel is het. Maar het is echt lekker en daarom wou ik recept toch even delen. 


Wat moet je doen? 

Je doet wat gummi beertjes in de vormpjes, stapel ze tot boven zo heb je overal gummibeertjes zitten. Dan doe je de limonade er bij. Ik laat de vormpjes even staan zodat een groot deel van de bubbels naar boven komt. Ik sla de vormpjes ook zachtjes op tafel zo komen de resterende bubbels na boven. Dan doe ik de ijsvormpjes in de vriezer. Na een paar uur is het bevroren en dan kan je genieten van je ijsjes. 

Zo zien de ijsjes er uit als je ze uit hun vormpjes haalt.De beertjes zijn wat harder van structuur geworden.

Dit was het recept! Super makkelijk en snel. Ik ga deze de volgende weken zeker vaker maken! 

Wat vindt je van dit recept? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me