Waaierpenseel nailart

15:00:00

Ik heb weer een leuke nailart die makkelijk te maken is. Je kan deze met heel veel verschillende kleuren maken maar ik ga deze nailart bespreken met de kleuren die ik in de bovenstaande foto heb gebruikt. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan? Klik verder

Wat heb je voor deze nailart nodig? 
  • Een waaierpenseel
  • 4 kleuren nagellak
  • basis en top coat
Hoe doe je dit nu? 

1. Lak je nagel met de base coat, en laat deze drogen. Breng hierna een felle kleur op je nagels aan in de foto boven ben ik voor de kleur mintgroen gegaan. 

2. Leg verschillende druppeltjes van de overige 3 kleuren nagellak op plastiek. Ga met 1 kant van je waaierpenseel in een van deze kleuren (foto boven roze) . En trek nu met de waaier penseel strepen over je nagel, ga van rechts naar links en andersom tot je het gewenste effect hebt. 

3. Ga met de andere kant van het penseel in een andere kleur (licht blauw op foto) en trek weer strepen. Doe nu hetzelfde met de laatste kleur (donker blauw). 

4. Heb je het gewenste resultaat? 
ja - breng een topcoat aan
neen - breng nog wat meer strepen aan op je nagel, in 1 van de 3 kleuren

Door de waaierpenseel bekom je nooit 2x hetzelfde effect wat het extra speciaal maakt. Als je klaar bent met je nagels, maak je borstel terug proper met nagellak remover. 

Het idee van de nailart komt van  pinterest waar je veel leuke nailart kan vinden! 

Wat vinden jullie van deze nailart? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me