6 Mac lippenstiften die op mijn wishlist staan

15:00:00


Elke beauty liefhebber is de laatste tijd aan het hypen over Mac lippenstiften. Ikzelf heb er nog geen maar ik begin de microbe ook te krijgen. Omdat mijn budget momenteel nog geen Mac lippenstiften kan toelaten hou ik het vandaag bij een Mac lippenstiften wishlist. Kijk verder voor de lipstiften van mac die ik zeker ga kopen.

Viva glam miley
MAC VIVA GLAM Miley Cyrus lipstick swatches  

De eerste Mac lippenstift die ik ga kopen zal de mac viva glam zijn. Gewoon omdat deze limited edition is en nog maar te koop is tot het einde van het jaar. Dit is een felle roze kleur die ik zeker in mijn collectie wil hebben. Deze lippenstift heeft een amplified finish, deze vorm van lippenstiften zijn goed gepigmenteerd en blijven redelijk lang zitten.

Vegas volt

De mac lippenstift die ik zeker wil gaan kopen is vegas volt. Zoals je op de foto kan zien heeft deze lippenstift een koraal kleur. Dit zou een leuke lente/zomer kleur kunnen zijn en is daarom een must voor mij om te hebben. Ook deze lippenstift heeft een amplified finish.

Please me 

De volgende die ik zeker in mijn collectie wil hebben is de mac please me. Dit is een leuke everyday kleur lippenstift. Hij is roze maar niet te opvallend maar wel heel mooi en gepigmenteerd. Deze lippenstift heeft een matte finish en dit is zonder twijfel mijn favoriete finish.

Russian Red 
 Bron

Als volgende zou ik dan russian red kopen, een mooie rode kleur lippenstift met een blauwe ondertoon. Ik ben al jaren fan van deze lippenstift, iedere keer als ik een foto van iemand met deze lippenstift zie denk ik: "wauw, die lippenstift wil ik ook, hij is zo mooi!". En daarom zal ik deze ook zeker kopen. Ook deze lippenstift heeft een matte finish.  

Velvet teddy 
Kylie Jenner inspired lip color Bron

Ik ben niet een Kylie Jenner fan  maar waar ik wel fan van ben is haar lippen en dan vooral van de velvet teddy lippenstift die ze altijd draagt. Ik heb al eerder een Kylie Jenner lippenstift dupe gekocht, de essence 05 cool nude (review vind je hier). Maar dit is geen 100% match met de Kylie Jenner lippenstift, de essence lippenstift heeft een glossy finish en de velvet teddy een matte. Ik ga zeker de essence lippenstift blijven gebruiken omdat het een heel mooie kleur is maar de matte versie zou ik ook graag hebben.

Mac diva 
 Bron

De laatste lippenstift die ik zeker wil kopen is de diva lippenstift. Dit een rood bruine kleur, ideaal voor de winter. Waar de russian red een mooie rode kleur is voor overdag is dit eerder een mooie avond kleur. Ik zag deze lippenstift vorig jaar voor het eerst bij Vera en vond hem meteen prachtig. Ook deze lippenstift is matte. 

Dit is momenteel mijn mac lippenstift wishlist. Er staan 3 neutrale kleuren op maar ook 3 opvallendere kleuren. Het zijn ook vooral lippenstiften met matte en amplified finishes, dit zijn mijn favoriete soort van finish. Al deze lippenstiften zitten in de vaste collectie van Mac en kan je kopen voor €19,50. 

Welke producten staan er op jullie mac wishlist? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me