Essence 11 4 ever young gellak review en swatches

15:00:00

Ik heb grote fan van de essence gelnagellak en ik kon het dan niet laten om alweer een te kopen. Ik ben dit keer gegaan voor 11 4 ever young. Dit een felle roze kleur, klik verder voor een review en swatches. 

11 4 ever young

Ik heb met deze nu al 3 gellakjes van essence, de andere die ik heb zijn 24 indian summer en 25 prince charming. Indian summer is een licht roze kleur, de review vind je hier. En prince charming is een blauw groene kleur met veel glitters. Voor de review hiervan moet je hier zijn! 

Ik ben dit keer voor een knallende roze kleur, mijn favoriete kleur by far! En daarom moest ik deze hebben. 

Zo ziet de nagellak er op de nagels uit, een felle roze kleur die goed gepigmenteerd is. 
  1 laagje geeft al veel kleur af maar voor het mooiste resultaat moet je 2 laagjes op doen. Dit is echt een mooie kleur, hij knalt echt van je nagels af. 

  Wat mij meteen opvalt is de structuur van de nagellak, waar de andere gellakjes een soort stroperige structuur had was deze eerder creamy. Doordat deze minder plakkerig is brengt hij ook mooier aan op de nagels. Waar de andere bij mij nogal streperig lakken heb ik hier er geen probleem mee.

 Maar dit speelt ook mee met de duur van de nagellak. Waar andere gellakken tot 2 weken mooi blijven op de nagels begint deze na een paar dagen  te chippen. Dat is zonde en is zelfs voor een creamy lakje slecht. 

Dus al bij al vind ik het een super mooie kleur nagellak maar ik zou het geen gellak noemen. Dit is eerder een creamy lakje, en de duur van deze nagellak is niet super. Deze nagellak kan je kopen bij kruidvat voor €2,69. 


 Wat vind je van de essence gellakjes?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me