Sleek heartbreaker lipstick review en swatches

15:00:00

Ik heb onlangs een aantal sleek spullen gekocht waaronder deze lippenstift. Dit is 779 heartbreaker van de true colour lijn. Dit is een matte lippenstift, mijn favoriete soort lippenstift. Om swatches te zien en om te weten wat ik van de lippenstift vind moet je verder kijken.

 
Zo ziet de verpakking van het product er uit, sleek heeft altijd de mooiste verpakkingen. Ik hou deze dan ook altijd bij gewoon omdat deze zo mooi zijn. 

Zo ziet de lipstick er zelf uit, de lipstick bestaat uit een zwarte matte omhulsel. Dit ziet er mooi uit maar hij voelt wel een beetje goedkoop aan. Ook heeft de lippenstift aan de onderkant een sticker in de kleur met de naam erop. Dit is handig zo kan je hem snel in je stash vinden. 


Zo ziet de lippenstift eruit op mijn arm. Op de foto kan je zien dat de lippenstift veel kleur af geeft en een mooie dekking geeft. Ook zie je dat de lippenstift oneffenheden accentueert, dit is ook het geval op de lippen. 


Zo ziet de lippenstift er uit op mijn lippen. Het is een felle roze kleur met wat glans. De lippenstift brengt wat stroever aan, maar dit is gebruikelijk bij matte lippenstiften. De lippenstift droogt snel op en blijft lang zitten op de lippen. Drankjes overleeft hij en een snack ook maar een maaltijd niet. Dan moet je hem even bijwerken. 

Wat wel een probleem is dat deze lippenstift velletjes op de lippen accentueert. Om dit te voorkomen kan je eerst je lippen scrubben en een lippen balsem aanbrengen, dit verminderd velletjes. 

Ik ben erg tevreden van deze lippenstift hij is erg dekkend en heeft een heel mooie kleur. Ook blijft hij lang zitten, als nadeel is er enkel dat deze stroef aanbrengt en de velletjes accentueert. 

De lippenstift kost €6,49.

Wat vind je van het merk sleek? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me