All things beauty 1 jaar in statistieken!

15:00:00Precies 1 jaar geleden ben ik op dit domein met deze blog begonnen. Aangezien ik graag met cijfers en tabellen en grafieken bezig ben wil ik mijn blogjaar graag omzetten in statistieken.  Klik verder om mijn meest gelezen artikelen te zien, het aantal bezoekers dat ik maandelijks krijg, hoeveel ik verdient heb met 1 jaar bloggen!

Artikelen

In 1 jaar tijd zijn er 86 artikelen online gekomen. Dit met ups en down, in sommige maanden zijn er veel artikelen online gekomen en in andere minder. Dit hangt af van wat ik aan het doen ben bv. in de maanden van mijn examens kan ik niet veel voorruit werken en dan komen er minder artikelen online.


Mijn 5 meest gelezen artikelen:

1. Petit beurre taart recept


Dit is zonder twijfel mijn meest gelezen artikel, het is 6x meer gelezen dan de nummer 2! Dit is het recept van mijn favoriete taart. Het is een vrij zoete taart die je redelijk snel kan maken.  Ik maak deze taart niet echt regelmatig maar af en toe voor speciale gelegenheden zoals kerst of pasen.

2. Sleek barely there lipstick review


Dit is een van mijn eerste make-up reviews die ik hier online heb gezet. Ik ben nog steeds trots op dat artikel maar wat ik wel merk als ik terug kijk is dat de foto's niet zo goed zijn als ze nu zijn. Dus ik zie dat ik op dat gebied toch al wat gegroeid ben maar er is nog altijd ruimte voor verbetering.

3. Karamel cheesecake recept


Nog een recept! Mijn recepten worden veel gelezen omdat deze ook op recept websites staan die dan naar mijn blog gelinkt worden. Ook van dit recept ben ik nog steeds fan.

4. Fashion trend: kokerrok


Ook een artikel dat veel gelezen is mijn artikel over een fashiontrend namelijk de kokerrok. Ik zag toen op pinterest veel foto's van de kokerrok en besloot er een artikel over te maken.

5. Komt er een Primark naar Hasselt?


Dit artikel heb ik geschreven toen er geruchten waren over een primark in Hasselt. Ik heb er toen een artikel over geschreven, het gerucht (en dan het artikel ook) bleek waar. En nu heeft Hasselt ook een primark!

Andere artikelen waar ik trost op ben:

Hierboven zie je de artikelen die het meest gelezen zijn maar het aantal lezers bepaald niet alleen wat een artikel is waar ik trost op ben. Naast bovenstaande artikelen ben ik  ook trost op andere artikelen die ik geschreven heb. Zoals een review van de menow long lasting lipsticks, DIY gezichtsmasker of DIY bruisballen of hoe je tanden thuis kan bleken en mijn 6 mac lippenstift wishlist.

Bezoekers

Deze blog heeft in juli 1200 unieke bezoekers per maand gehaald, dit is het meeste sinds deze blog online is. Het aantal unieke bezoekers verschilt van maand tot maand en hangt ook af van het aantal artikels dat die maand online gekomen zijn.


Op deze grafiek zie je al mijn unieke bezoekers per maand. In oktober had ik bijna geen bezoekers dus deze zie je dan ook niet in de tabel. En voor de maand september zie je alle unieke bezoekers tot vandaag. Je ziet een duidelijk evolutie van het aantal unieke bezoekers, de eerste maanden waren er minder. Sinds maart is er een duidelijke groei en vanaf mei is er nog eens een grotere groei geweest. In augustus is er dan een terugval geweest, maar dit kwam mede door het minder aantal artikels.


Hierboven zag je de unieke bezoekers ten opzichte van het totale unieke bezoekers, hier zie je duidelijk de unieke bezoekers per maand.

Hoeveel heb ik verdiend met 1 jaar bloggen?

Iets wat iedereen wil weten over bloggen dan is het wat je ermee verdient. Mijn inkomsten voor de blog bestaan uitsluitend uit de reclame banners die je rechts en onder van de pagina ziet. Deze zijn van google adsense waar ik vanaf 16 november mee begonnen ben.

Op  die 10 maanden heb ik welgeteld 2,90 € verdient. Dit is niet veel maar ik doe het niet voor het geld, maar de advertenties die je rechts ziet brengen wel iets op. Je verdient geld door de advertenties als iemand er op klikt maar ook als mensen hem zien. Gewoon bezichtigingen brengt niet veel op en erop klikken brengt een bedrag op tussen €0,01 en een paar euro's. En dit is geen vraag om op de advertenties te klikken om mij een plezier te doen, klik er op als je dat wilt doen.


Hier zie je in een grafiek hoeveel ik verdient heb per maand. Dus zoals eerder aangehaald is deze van 16 november tot 16 september. In Juni heb ik het meeste verdiend. Je zie ook dat het aantal verdient samenhangt met het aantal bezoekers, vanaf mei heb ik meer unieke bezoekers gehad en dat zie je ook terug in de inkomsten.

Voilà dit is één jaar bloggen in statistieken! Zijn er nog dingen die je wilt weten over bloggen? Laat het me dan zeker weten in de reacties!

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me