Films die ik de afgelopen tijd heb gezien

15:00:00


Vandaag laat ik jullie de films zien die ik de afgelopen tijd zag. Dit waren voornamelijk films die de afgelopen tijd in de cinema waren en een aantal iets oudere films. Klik verder om te zien welke films ik de afgelopen tijd heb gezien en wat ik er van vond!


Pitch perfect 2 Ik heb de eerste pitch perfect film gezien en ik was grote fan. Ik was dan ook blij dat er een tweede film kwam. Ik ben vooral fan van fat Amy, haar personage is zo grappig! De films is vrij goed, de liedjes zijn mooi, het verhaal is goed. Maar ik vind de eerste film wel beter dan deze, hij is te voorspelbaar en dat is jammer. Maar ik zou deze film zeker aanraden.

De film krijgt op IMDB een score van 6,7

Jurrasic world


Ik ben al jaren grote fan van de Jurrasic Park films en na de derde film waren er geruchten dat er een vierde film zou komen maar toen Michael Crichton stierf had ik de hoop opgegeven. (Crichton is de auteur van het jurasier park boek en werkte ook aan de scripts van de films) Maar in 2013 werd de vierde film bevestigd. Na jaren wachten was hij dan eindelijk daar en ik moest deze gewoon gaan zien.

Deze film vervult al mijn verwachtingen, er zijn spannende momenten, grappige momenten, de personages zijn leuk. Er is wel een duidelijk verschil met de originele 3 films maar deze film is zeker een aanvulling op de andere 3. Wel vind ik het jammer dat ze het 'enge' van de raptops weg was, dat maakte de andere 3 films net zo leuk.

Deze film krijgt een score van 7,3 op IMDB.

Quartet 


Dit is een heel leuke film met leuke personages, een leuk verhaal en een fantastische cast! Maggie Smith is een fantastische actrice, die elke rol super speelt, zij is een van mijn favoriete actrices.

Op IMDB krijgt deze film een score van 6,8.

The wolverine


In deze film krijgen we meer te weten over het verleden van Wolverine. Logan is zonder twijfel mijn favoriete X-men personage en daarom is het leuk dat de er extra films van hem komen. Het verhaal is goed gevonden en origineel. Maar wel een minpunt is dat de film te lang duurt, er zijn saai momenten en er zijn voorspelbare momenten. Maar in het algemeen is het wel een leuke film maar hij zou wel iets minder lang mogen duren.

Deze film heeft een score van 6,7 op IMDB.

Dit zijn een aantal van de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik vond ze allemaal heel leuk op te zien. Vooral jurrasic world zal ik vaak gaan herbekijken.

Welke films heb je de afgelopen tijd gezien?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me