Mijn ultieme favoriete make-up

15:00:00

Vandaag wil ik jullie mijn ultieme favoriete make-up laten zien. Dit is de make-up die ik beste vind en vaak en graag gebruik. Ik heb per categorie voor 1 product gekozen te beginnen met mijn favoriete oogschaduw.


Mijn favoriete oogschaduwpalette is dit naked 2 palette van urban decay. Het is ook een van mijn duurste aankopen op make-up gebied maar het was zeker zijn geld waard. Ik gebruik dit palette voornamelijk om neutrale ooglooks mee te maken. Maar ook opvallendere looks kan je met het palette maken. Ik heb dit palette als eens uitgebreid gereviewd, die review kan je hier vinden. 


Mijn favoriete lipstick van het moment is deze 05 cool nude van essence. Het is een bruin paarsige kleur, die op mijn lippen vrij neutraal is. De lippenstift zelf is een kylie jenner lippenstift dupe alleen met iets meer glans. Ook deze heb ik al gereviewd, de review hiervan vind je hier


Het volgend product is het wenkbrauwkitje van catrice. Het kitje bestaat uit 2 kleuren een lichtere en donkere bruine kleur, een kwastje met borsteltje en een mini pincet. Zelf gebruik ik altijd de donkere kleur en ik vind dit product super. De donkere kleur is een perfecte match met mijn eigen wenkbrauwkleur en het mini kwastje is super fijn in gebruik. 

Dit is het essence gel eye pencil waterproof in de kleur zwart. Ik gebruik deze om eyeliner aan te brengen. Het product maakt het makkelijker om eyeliner aan te brengen. Het product is heel zwart en is echt waterproof. 


Dit is essence soft touch mousse foundation en dit is al jaren mijn favoriete foundation. Hij brengt makkelijk aan, geeft een medium dekking, voelt zacht aan op de huid, brengt mat aan en blijft heel lang goed zitten. 

En dan heb ik tenslotte nog mijn favoriete mascara van het moment: de manhattan first flirt mascara. Op de foto zie je ook duidelijk het kwastje want dat is net wat deze mascara zo fijn maakt. Het kwastje is perfect, hij brengt de mascara makkelijk aan en hij separeert mijn wimpers mooi. 

Op deze foto heb ik een deel van de producten gebruikt, namelijk de foundation, kwast, eyeliner, lippenstift en oogschaduw. Zo kan je een beeld krijgen hoe de producten zijn. 

Dit waren mijn absolute beauty favorieten van het moment, wat zijn jouw favoriete producten? Laat het me weten via de reacties! 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me