(P)inspiration: herfst

17:12:00


Afgelopen maandag begon begon de herfst officieel weer en om jullie in de correcte stemming te brengen heb ik voor jullie weer een (P)inpiration. Kijk mee naar wat sfeerfoto's i.v.m. herfst!

Dit vind ik het mooiste van de herfst, als de bladeren af beginnen te vallen en de bomen zo'n mooie kleur krijgen. 

Ook zie je in de herfst vaker van deze soort diertjes! Ik vind eekhoorns zo mooie dieren. 

Hier zie je nog eens de mooie kleuren die je enkel in de herfst kan zien!


De bladeren, eikels, dennenappels, ... deze kan je allemaal gebruiken voor mooie herfst decoratie. In de herfst word het ook vroeger donker, dan kan je weer kaarsen aansteken wat een leuke gezellige sfeer geeft. 

Ook pompoen horen helemaal bij de herfst, zowel in eten, in decoratie en als Halloween. Hierboven zie je een cake vermomd als pompoen, kijk hoe slim dit is gedaan!  

Zoals hierboven al gezegd kan je pompoenen ook gebruiken als decoratie, hier zie je hoe je van een pompoen een kaars houder kan maken.  

En uiteraard horen pompoenen ook bij Halloween! Maar in plaats van ze gewoon uit te hollen kan je iets creatiever zijn, kijk maar naar de pompoenen van de foto hierboven. 

Op deze foto zie je mooi de overgang van de kleuren van de blaadjes. Je ziet groene, gele en rode blaadjes. Dit de laatste van de kleuren, ik beloof het :)

Kastanjes kan je goed gebruiken voor decoratie! 

Kijk hoe mooi de herfst er vanuit het park uitziet. 

Dit is een mooie foto van een eikeltje liggend op afgevallen bladeren. 

Pompoen hoort ook thuis in eten en drinken (denk aan koffie!). Hier zie je pompoen ijs! Zouden jullie hiervan een recept van willen? Laat het me weten in de reactie dan zal ik er een artikel van maken.

Hier zie je nog een Halloween decoratie. Het ziet er Spooky uit! Halloween is hier nog niet zo groot als in bv Amerika maar het begint ook te komen naar hier. Wij doen in elk geval al enkele jaren mee met de hype en versieren ons huis voor halloween! 
pumpkin cooler:
Mocht je ook Halloween vieren of een herfst feestje houden dan kan dit een super idee voor jouw zijn! Hol een pompoen uit en gebruik hem dan als houder voor je drank of eventueel als punch kom. 

Dit waren alle sfeerfoto's in verband met de herfst! Wil je er meer zien kan je mijn pinterest bord hier vinden! 

Rosalie 
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. prachtig mooie plaatjes en met het zonnetje erbij vind ik de herfst helemaal niet erg

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me