Sleek 782 papaya punch review en swatches

15:00:00


Ik ben super fan van het merk sleek en ik heb hier al vaker reviews geplaatst van verschillende producten. Een paar weken geleden zag je al een review van een matte lippenstift van sleek, nl. heartbreaker en vandaag heb ik weer een lippenstift van deze lijn. Klik verder voor een review van de 782 papaya punch. 


Dit keer ben ik gegaan voor 782 papaya punch, een lipstick van de true colour lipstick lijn. Deze lippenstift is matte, mijn favoriete finish.

Op bovenstaande foto zie je  de verpakking van de lippenstift, dit is een super leuke verpakking en deze ga ik zeker bij houden. Boven op de verpakking staat de naam en nummer van de lippenstift, ook op de lippenstift zelf zit er onderaan een sticker in de kleur en de naam van lippenstift zelf. Dit is allebei handig zo kan je de lippenstift snel vinden in je stash. Zo ziet de lippenstift eruit op mijn arm, de lippenstift is heel gepigmenteerd en geeft een mooie dekking. 


Zo ziet de lippenstiften eruit op mijn lippen, het is een heel gepigmenteerd kleur. Het is een zalmroze kleur, die ik echt prachtig vind! Dit zal zeker een van mijn favorieten worden! 

De lippenstift brengt stroef aan op de lippen maar dit is niet abnormaal bij matte lipsticks. Maar een nadeel de lippenstift accentueert wel eventuele velletjes op mijn lippen. Maar als je lippen goed verzorgt en regelmatig scrubt en lippenbalsem gebruikt dan vormt dit normaal geen probleem. 

De lippenstift blijft zeker een paar uur goed zitten en overleeft drinken en een snack. Maar een vettige maaltijd overleeft hij niet. Hij zal dan zeker bijgewerkt moeten worden. 

Ik was al grote fan van deze lippenstiften lijn en ik ben nu dit nog steeds. Ik ben grote fan van deze lippenstift, vooral de kleur is super. Hij blijft ook lang goed zitten maar een nadeel is wel dat hij velletjes accentueert. 

De lippenstift kost €6,49.

Wat vinden jullie van sleek? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me