Sweater weather tag

15:00:00

Gratis verzending herfst en winter o- hals koreaanse mannen trui gebreide trui breien truien reeën printen ontwerp gratis verzending

Ik zag onlangs deze leuke sweater weather tag en besloot hem ook te doen. Deze tag bestaat uit een aantal vragen allemaal rond het najaar. Klik verder om de vragen en mijn antwoorden te zien. 

Wat drink je het liefst op koude dagen: koffie, thee of warme chocolademelk?

Ik drink het liefst koffie daar kikker ik echt op. Ik moet 's ochtend vroeg opstaan en dan helpt koffie mij echt wakker worden. Chocomelk vind ik ook lekker maar dat drink ik enkel op speciale momenten, bv als ik wil relaxen. Thee drink ik tijdens het najaar maar zelden, gewoon omdat ik koffie lekkerder vind.

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?

Ik draag nu vaker waterproof mascara, ook mijn foundation is iets lichter van kleur omdat mijn huid terug bleker is geworden. En mijn lippenstift pas ik ook aan, waar ik in de lente/zomer graag ga voor felle vrolijke kleuren ga ik nu voor de iets koelere kleuren. Voor de rest pas ik mijn make-up niet aan.

Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?

De feestdagen zijn binnenkort al weer, alé binnen 3 maanden. Maar ik kijk er nu al naar uit. Dus terug naar de vraag; Wij hebben in ons gezin al jaren dezelfde kerstmenu gewoon omdat wij deze allemaal heel lekker vinden. Zo eten we bv. altijd als hoofdgerecht kalkoen in bladerdeeg, peer met veenbessen en kroketten. We willen dit jaar wel het menu van nieuwjaar aanpassen, en als het bevalt dan houden we het menu aan voor de komende jaren.

Muts of sjaal?

Ik draag altijd een sjaal, een muts draag ik minder vaak. Ik ben trouwens op zoek naar een mooie bordeaux muts, ik denk dat die kleur goed bij mij zou staan.

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?

Ik vind bordeaux kleuren mooi tijdens het najaar. Met bruintinten kan je ook nooit misgaan, ook paarse tinten vind ik mooi tijdens het najaar.

Laarzen of Uggs?

Dat is een moeilijke keuze, kies je voor stijl of voor comfort? Als het echt koud is dan prefereert comfort, dus ik kies dan voor uggs. Ook als er sneeuw ligt dan draag ik het liefst uggs omdat deze meer grip op de ondergrond hebben.

Wat is het leukste aan het najaar?

De feestdagen is zonder twijfel het leukste van het najaar.

Dit waren alle vragen! Voel je vrij om deze tag over te nemen.

Als jullie nog leuke tags kennen mogen jullie mij hem altijd laten weten in de reacties!

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me