4 simpele en mooie herfstdecoraties!

15:10:00Ik heb onlangs een artikel geplaatst om je in de herfst sfeer te krijgen. Mocht dat nog niet voldoende zijn om je helemaal in de herfst sfeer te krijgen heb ik vandaag 4 makkelijke, simpele en mooie herfst decoraties. Deze kan je zelf thuis maken, de een al wat sneller dan de andere. Maar allemaal zorgen ze voor een mooie herfst decoratie in je huis. 

De eerste variant is dit. Hier neem je een dienblad en maak je er een sier stuk met herfst planten, kaarsen en pompoenen van. Je kan voor je sierstuk gebruik maken takken zoals hier gedaan is. Dan zet je sier pompoenen er bij en ook kaarsen. De overgebleven ruimte vul je dan op met dennenappels, eikels, bolsters, ... . 

Wil je iets meer uitdaging? Dan je het sierstuk dat hieronder staat even proberen. Dit is iets meer werk. Dan eentje die super simpel is en snel gedaan is. Maar die toch zorgt voor een leuke herfstsfeer. Het enigste wat je nodig hebt is kaarsen en dennenappels. Je zet je kaars in een bokaal en deze dan in een schaal. En in deze schaal leg je dan je dennenappels. Je kan hier ook kiezen voor eikels, kastanjes, bolsters, ... te gebruiken. 

Een paar dennenappels en kaarsen (en eventueel bladeren of eikels, ...) maken je woning al snel herfst klaar. Zo kan je bv. ook snel je tafel herfst-achtig maken door deze gewoonweg te decoreren met kaarsen en dennenappels. Zie de foto hieronder als inspiratie. 


Ook weer een simpele, hier is er geopteerd om de schouw te versieren. Maar dit kan evengoed voor een tafel zijn. Er is geopteerd om alles in 1 kleur te doen, maar dit is optioneel. Je hebt hiervoor sier pompoenen, takken en kaarsen nodig. 

Je legt de kaarsen aan het uiteinde, de pompoenen er tussenin en je vult de gaten dan op met takken.  En dat was het al weer, zo simpel was het!

En nog weer een simpele. Bij deze vul je een bokaal met een kaars, dan omring je hem met kastanjes. En dan decoreer je het glas vanbuiten (kan ook vanbinnen, dan moet je hiermee beginnen!) met bladeren en dan is hij klaar. 


Dit waren 4 makkelijke en simpele decoratie tips om je huis in de herfst sfeer te krijgen. Vind je deze te makkelijk? Dan kan je hieronder even kijken. 


Deze decoratie is super mooi maar moeilijk te maken dan de bovenste. Bij deze decoratie begin je met het schoon maken van een pompoen. Deze spuit je daarna wit en hol je uit en plaatst er dan steekschuim in. En dan kan je beginnen met het versieren, je kan er plantjes naar keuze insteken. Liefst dan wel met het herfst thema. Hier is er wat riet in gestoken en wat van een plant met pluis (ik ken de naam niet). Als je hiermee klaar bent kan je de rand versieren met dennenappels, eikels, bolsters, .... 
Zoals op bovenstaande foto kan je je gedecoreerde pompoen plaatsen op een houten plankje, deze kan je onder meer kopen bij de action. 

Het is een echte  eyecatcher waar wel wat werk in zit. Deze kan je wel niet te lang laten staan, want de pompoen zal slecht worden. 

Ga jij je huis herfst klaar maken? En hoe ga je dit doen? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me